Najave / DOGAĐAJI

Dani otvorenih vrata za privrednike Jablanice svakog petka u mjesecu

02.07.2020. 14:54 / Izvor: Akta.ba

U cilju ostvarivanja kvalitetnje komunikacije sa privrednicima, općinski načelnik Salem Dedić pokrenuo je aktivnost uvođenja Dana otvorenih vrata za privrednike općine Jablanica.

Dan otvorenih vrata održavat će se svakog posljednjeg petka u mjesecu u sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica u periodu od 10,00 do 12,00 sati.

Prijave za Dan otvorenih vrata vršit će se na propisanom obrascu u šalter sali općine Jablanica ili na telefone: 036/751301 i 036/752651.

"Dan otvorenih vrata za privrednike" je aktivnost koja privrednicima, naročito onima koji nisu aktivni u Vijeću za konkurentnost općine Jablanica i koji nemaju uspostavljenu komunikaciju sa lokalnim vlastima, omogućava direktnu komunikaciju sa Općinskim načelnikom i službama/organima čiji je osnivač Općina Jablanica/Općinsko vijeće.

"Dan otvorenih vrata za privrednike" Općine Jablanica ima zadatak da poboljša i unaprijedi komunikaciju između privrednika i načelnika, da detektuje osnovne probleme sa kojima se privrednici susreću, te da se isti sistemski rješavaju u saradnji sa službama Općine i ostalim nadležnim organima.

Ukoliko na određena pitanja nije moguće dati odgovore na licu mjesta u okviru "Dana otvorenih vrata za privrednike", na ista se u pisanoj formi odgovara u što kraćem roku, tako da privrednici dobiju odgovore na sva postavljena pitanja. Općina Jablanica ovu je aktivnost pokrenula u želji da poboljša komunikaciju sa privrednicima, odnosno da općinu Jablanica pozicionira kao transparentnu, odgovornu i otvorenu lokalnu zajednicu usmjerenu ka privrednom razvoju, saopćeno je iz Općine Jablanica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave