al
Prezentacija 4. javnog poziva u okviru Challenge to Change projekta

Najave / DOGAĐAJI

Prezentacija 4. javnog poziva u okviru Challenge to Change projekta

11.06.2019. 11:33 / Izvor: Akta.ba

Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo, u saradnji sa Privrednom komorom USK Vas poziva na prezentaciju 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta.
 
Prezentacija javnog poziva će se održati:
 

u četvrtak, 13.06.2019. godine
u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona,
Trg maršala Tita bb, Bihać
sa početkom u 9.00 sati.

 
Poziv je usmjeren prema svim poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH. Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%.
 
Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.
 
U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uslovima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se učesnicima omogućiti da postave specifična pitanja.
 
Molimo da vaše prisustvo prezentaciji potvrdite najkasnije do 12.06.2019. na email: pkusk@bih.net.ba
 
Više informacija o projektu i javnom pozivu potencijalni aplikanti mogu dobiti na internet stranici: www.c2c.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave