Dvodnevna interaktivna radionica: Primjena GDPR-a i Zakona o zaštiti ličnih podataka

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Dvodnevna interaktivna radionica: Primjena GDPR-a i Zakona o zaštiti ličnih podataka

Iskoristite popust za rane prijave do 16. oktobra.

30.09.2021. 10:26 / Izvor: Akta.ba

SARAJEVO - 27. i 28. oktobar 2021; 9:30-16h, Hotel Hills 5*

ograničeno na 22 učesnika

Iskoristite popust za rane prijave do 16. oktobra

 

Dobrodošli na najvažniju i najobimniju praktičnu radionicu iz oblasti GDPR u BiH koju organizuje CPE! Radionica je podijeljena na dva dana, prvi dan se ova tema obrađuje sa pravnog aspekta, a drugi dan sa tehničko - sigurnosnog aspekta. Radionice vode vrhunski eksperti dr. sc. Muhamed Mujakić i doc. dr. Haris Hamidović, koji svoja dokazana praktična iskustva stavljaju vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi.

Sva privredna društva, finansijske institucije, javne ustanove, institucije svih nivoa vlasti i drugi subjekti u Bosni i Hercegovini su obveznici primjene i kontrolori provođenja odredbi Zakona o zaštiti ličnih podataka Bosne i Hercegovine. Uredbom Europske unije o zaštiti ličnih podataka, poznatijom kao GDPR, uvedene su nove obaveze svim pravnim licima iz BiH koji imaju klijente u državama članicama EU.

Kome je radionica namijenjena?

Ova radionica je namijenjena rukovodiocima, revizorima, pravnicima, odgovornim licima, menadžerima sigurnosti i IT stručnjacima u finansijskim, državnim, zdravstvenim, telekomunikacijskim, IT i svim drugim organizacijama koje obrađuju lične podatke, kako bi razumjeli i ispunili svoje obaveze u vezi sa zaštitom ličnih podataka u skladu sa propisanim BH zakonskim odredbama i Opštom uredbom o zaštiti podataka EU (GDPR).

Iskoristite popust za rane prijave do 16. oktobra.

 

Više informacija i prijave

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave