TRENING  'Javni nastup – noćna mora, probudite se i uživajte!'

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

TRENING "Javni nastup – noćna mora, probudite se i uživajte!"

Imate li strah od javnog nastupa? Ili niste zadovoljni načinom na koji vaši zaposlenici javno prezentuju?

07.03.2016. 11:30 / Izvor: Akta.ba

Imate li strah od javnog nastupa? Ili niste zadovoljni načinom na koji vaši zaposlenici javno prezentuju?

Do sada niste radili puno prezentacija ili niste odavno uradili niti jednu, ali Vaš poslodavac je rekao da je sada na Vas red.  Postali ste nervozni i pitanja kao: „Šta ću reći?“, „Kako ću savladati ovo?“, „ Kako ću se pripremiti?“, „Da li da koristim PowerPoint?“ svakodnevno Vam prolaze kroz glavu? 

Bez obzira da li ste pojedinac ili obavljate menadžersku funkciju smatrate da ideje koje imate su jako dobre, ali nikako da ih prezentujete na pravi način?

Capitalia trening centar, na temu „Javni nastup - noćna mora, probudite se  i uživajte!“- će Vam omogućiti odgovore na ova pitanja i naučiti Vas vještinama koje doprinose uspješnom prezentovanju.

Prezentacije su dio posla i ozbiljnih sastanaka, diskusije sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima. Važno je razumjeti da se vještine prezentacije mogu savladati.

Neke od činjenica su da je Gallup istraživanje pokazalo da 40% populacije osjeća strah od javnog nastupa ali sa druge strane na stranici LinkedIn 593.481 član posjeduje vještine prezentacije! Ukoliko Vi niste u tom broju ne oklijevajte prijaviti se!

Prijave se vrše popunjavanjem online aplikacione forme koja se nalazi na sljedećem linku: PRIJAVA ZA TRENING

Sve dodatne informacije o treningu možete pronaći OVDJE.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave