CAPITALIA web prezentacija – koristan sadržaj za Vaš biznis

19.07.2016. 12:04 / Izvor: Akta.ba
CAPITALIA web prezentacija –  koristan sadržaj za Vaš biznis

Kako bi klijentima pružili što kvalitetniju uslugu CAPITALIA je kreirala sadržaj koji donosi novosti vezane za zakonsku regulativu i preporuke iz poslovne prakse.

CAPITALIA d.o.o., kompanija koja pokriva široku lepezu financijskih i računovodstvenih usluga, predstavljena je na novoj, redizajniranoj web stranici na adresi www.capitalia.ba. Zbog velike poslovne ekspanzije razvila se potreba da svojim klijentima i budućim korisnicima kroz moderan i savremen dizajn, te dinamično vizualno okruženje ponudimo dodatnu vrijednost.

"Želimo unaprijediti poslovanje naših klijenata pružanjem najkvalitetnijih usluga. Zato smo formirali poseban tim mladih, stručnih i kreativnih ljudi koji će kontinuirano pripremati i objavljivati novosti i informacije iz svijeta finansija, revizije, računovodstva i poslovanja općenito. Novi redizanirani izgled stranice omogućava da pratimo našu misiju, konstantnog unapređenja poslovanja naših klijenata i poslovne zajednice. Kreirali smo je osluškujući potrebe naših stalnih klijenata i potencijalnih novih korisnika", rekao nam je Nedim Haverić, direktor kompanije CAPITALIA d.o.o.

Kako bi klijentima pružili što kvalitetniju uslugu kreirali su sadržaj koji donosi novosti vezane za zakonsku regulativu i preporuke iz poslovne prakse. Besplatan newsletter  korisnici web stranice moći će dobiti online registacijom na web stranici www.capitalia.ba.

Capitalia d.o.o. je računovodstveni servis koji pruža usluge računovodstva, poslovnog konsaltinga i poreznog savjetovanja. Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem telefona +387 33 574 500, e-maila: info@capitalia.ba ili lično u ulici Zmaja od Bosne 47a, I sprat. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti