CAPITALIA u novom poslovnom prostoru!

03.11.2015. 11:40 / Izvor: Akta.ba

U oktobru, firma CAPITALIA, koja je jedna od vodećih u sektoru pružanja računovodstvenih i finansijskih usluga, proslavila je zvanično otvaranje novog poslovnog prostora u Sarajevu.

U oktobru, firma CAPITALIA, koja je jedna od vodećih u sektoru pružanja računovodstvenih i finansijskih usluga, proslavila je zvanično otvaranje novog poslovnog prostora u Sarajevu.

Preseljenje u nove moderne poslovne prostorije je posljedica konstantnog rasta poslovanja u protekom periodu i želje da se saradnja sa poslovnim partnerima produbi i unaprijedi, između ostalog kroz stvaranje kvalitetnijeg radnog okruženja i povećanje zadovoljstva zaposlenih.

Zahvaljujući konstantnom rastu stari poslovni prostor više nije odgovarao potrebama i zahtjevima klijenata i zaposlenika. Zbog toga je bilo potrebno klijentima obezbjediti modernu i lako dostupnu lokaciju kao i zaposlenicima odgovarajuća radna mjesta za buduće zadatke i jačanje inovativne snage firme CAPITALIA.

Novi poslovni prostor se nalazi u ulici Zmaja od Bosne 47a, između zgrade Elektroprivrede i hotela Bristol. U blizini su i PIO, ZZO, Uprava za indirektno oporezivanje i druge institucije povezane sa uslugama koje CAPITALIA pruža. Prostor raspolaže vrhunski opremljenim uredima, prostorom za sastanke i velikim parking prostorom ispred same zgrade.

CAPITALIA pruža računovodstvene usluge širokom spektru klijenata i teži stalnom unapređenju njihovog poslovanja. Sve dodatne informacije o firmi, i uslugama koje pruža, možete pronaći na http://www.capitalia.ba/bs/djelatnosti/racunovodstvo .

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti