U SBK predstavljanje aktivnosti, novih ponudu kreditnih linija

27.02.2020. 12:16 / Izvor: Akta.ba
U SBK predstavljanje aktivnosti, novih ponudu kreditnih linija

U skladu s prethodno navedenim na sastanak pozvani su načelnici općina kao i predstavnici javnih poduzeća i ustanova, te privrednih subjekata s područja Općine, što može biti vrlo korisno za eventualnu suradnju s Razvojnom bankom FBiH.

Predsjednik Uprave Razvojne banke F BiH zajedno sa svojim suradnicima će, na poziv Ministarstva privrede SBK/KSB posjetiti Ministarstvo te održati sastanak s institucijama vlasti SBK/KSB, kao i predstavnicima javnog i privatnog sektora. Na navedenom sastanku predstavnici Razvojne banke F BiH će predstaviti svoje aktivnosti, novu ponudu kreditnih linija, te programe koji mogu pomoći razvoju Kantona, kako u javnom sektoru, tako i u privatnom sektoru.

U skladu s prethodno navedenim na sastanak (koji će se održati u srijedu, 04. 03. 2020. godine u 10 sati, u zgradi Vlade Srednjobosanskog Kantona, adresa Stanična 43. sala na ll spratu) pozvani su načelnici općina kao i predstavnici javnih poduzeća i ustanova, te privrednih subjekata s područja Općine, što može biti vrlo korisno za eventualnu suradnju s Razvojnom bankom F BiH.

FINANCIRANJE POLJOPRIVREDE

KREDITI ZA ODRŽAVANJE ZAPOSLENOSTI

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave