Pauza

"Sa srcem" na 14. Sarajevo Film Festival

15.08.2008. 10:44 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Podravka već četvrtu godinu zaredom daje podršku Sarajevo Film Festivalu smatrajući ga izuzetno značajnim kulturnim događajem kako u našoj zemlji tako i u široj regiji.

Tijekom trajanja Festivala Podravka je za sve posjetitelje priredila brojna iznenađenja.

Svaki dan na Festivalskom trgu na Podravkinom štandu, dva puta dnevno posjetitelji će imati priliku okušati se u «Kolu sreće», osvojiti zanimljive nagrade, te se zabaviti i uživati u pozitivnoj filmskoj atmosferi.

18. kolovoza Podravka će za djecu iz SOS dječijeg sela organizirati posjet 14. –om Sarajevo Film Festivalu i odvesti ih na projekciju dječijeg filma koja je predviđena za 17:00 sati. Također će biti organizirana degustacija Čokolino proizvoda uz neizostavno druženje i zabavu te brojna iznenađenja za djecu, saopćila je Podravka.

Već tradicionalno, na Porodični dan, 23. kolovoza, Podravka, „Kompanija sa srcem“ će dati i svoj humani doprinos „Udruženju roditelja, djece i osoba u autističnom spektru“ i za taj dan prirediti zanimljiv dječiji program.

Uz brojna iznenađenja, te mogućnost degustiranja Podravkinih proizvoda pozivaju se svi posjetitelji na druženje i uživanje u ugodnoj filmskoj atmosferi 14. Sarajevo Film Festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza