Uz društvene mreže svi su dio Sarajevo Film Festivala

18.07.2011. 13:13 / Izvor: eKapija.ba
Uz društvene mreže svi su dio Sarajevo Film Festivala

Društvene mreže su nezaobilazno sredstvo komunikacije i razmjene informacija. Idući u korak s vremenom i nastojeći održavati konstantnu komunikaciju sa širom javnošću ASA grupacija je pokrenula aktivnosti korištenja i komuniciranja putem društvenih mreža.

"Želeći informacije o Grupaciji učiniti dostupnim široj javnosti kreirali smo stranice na trenutno najpopularnijim društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u", ističe Vedran Peršić, rukovodilac korporativnih komunikacija ASA grupacije.

"Transparentnost i kontinuirana komunikacija su primarne vrijednosti naše kompanije. Povezujući se preko društvenih medija unaprijeđujemo razumijevanje i saradnju sa našim kupcima, poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima", dodaje Peršić.

Tokom 17. Sarajevo Film Festivala na ovim stranicama će se direktno prenositi atmosfera sa vodećeg regionalnog kulturnog događaja. Svi oni koji ne budu u prilici prisustvovati nekom događaju na profilima ASA grupacije na Facebook-u i Twitter-u mogu potražiti vijesti i komentare.

Obzirom da je Grupacija i oficijelni prevoznik Festivala, u ovu aktivnost bit će uključeni i vozači gostiju i filmskih zvijezda Sarajevo Film Festivala koji će biti dnevni izvještači.

Na ovaj način svi oni koji prate rad ASA grupacije na društvenim mrežama će biti informisani o dešavanjima na Festivalu. Pored toga sve objavljivane sadržaje će moći da komentarišu i dijele sa ostalim korisnicima.

ASA grupacija je partner Sarajevo Film Festivala 11 godina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza