Održan prvi vikend akcije "Ludi mjesec Oviesse iznenađenja"

13.04.2009. 09:35 / Izvor: eKapija.ba
Održan prvi vikend akcije 'Ludi mjesec Oviesse iznenađenja'

U sklopu akcije "Ludi mjesec Oviesse iznenađenja", koja traje od 6. do 26. aprila u organizaciji Oviesse, najprodavanije robne marke u Italiji, održan je prvi vikend Oviesse iznenađenja. U sve tri robne kuće za Oviesse kupce su priređene zabavne aktivnosti.

Za mališane je priređen vikend iznenađenja u Oviesse robnoj kući u Banjoj Luci kao i u robnoj kuću u TC Intershop u Sarajevu. Najmlađi Oviesse kupci su imali priliku da se slikaju sa herojima iz crtanih filmova i da uživaju u najljepšim bajkama u "Oviesse bajka kutku".

Za ženske kupce Oviesse je u novoj robnoj kući u BBI Centru priredio "Oviesse New Look", specijalni dan u kojem su dame i djevojke imale priliku da uz pomoć profesionalne stilistice i vizažistice izaberu idealne odjevne kombinacije i odgovarajući make-up i izgledaju kao prave zvijezde. Sve učesnice "Oviesse New Look" dana su za uspomenu dobile i fotografije.

"Prvi vikend akcije "Ludi mjesec Oviesse iznenađenja" je bio veoma uspješan i svi kupci su se u našim robnim kućama dobro zabavili. Ali u narednom periodu do 26. aprila, naši kupci mogu i dalje očekivati mnoga iznenađenja i zanimljive aktivnosti. Kroz akciju "Ludi mjesec Oviesse iznenađenja" želimo obilježiti i proslaviti drugi rođendan u Banjaluci, prvu godinu rada u Sarajevu, kao i otvorenje novog objekta u BBI Centru", istakla je Marina Milinčić generalna direktorica Oviesse BiH.

Za 16. i 17. april su u Banjoj Luci najavljena "Oviesse iznenađenja za muškarce", dok će "Oviesse New Look" za žene biti održan 18. i 19. aprila u TC Intershop, a Oviesse vikend iznenađenja za djecu će 18. i 19. aprila biti priređen za mališane u Oviesse robnoj kući u BBI Centru.

Svaki račun u vrijednosti od 50 KM i više, izdat u periodu od 6. do 26. aprila u sve tri Oviesse robne kuće u BiH, učestvuje u finalnom izvlačenju nagrada koje će se održati u nedjelju 26.04.2009. godine u Oviesse robnoj kući u TC Intershop.

Glavne nagrade su putovanje u Italiju, 3 bicikla, fotoaparat, mp4 player i 10 Oviesse poklon bonova.

Više informacija i termine aktivnosti za sve članove porodice možete saznati u robnim kućama Oviesse u Sarajevu i Banja Luci. Posjetite Oviesse prodajne centre i budite dio "Ludog mjeseca Oviesse iznenađenja".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza