Business liga: Addiko tim – efikasni, jednostavni i fokusirani

03.10.2018. 09:57 / Izvor: Akta.ba
Business liga: Addiko tim – efikasni, jednostavni i fokusirani

I ove će se godine ekipa Addiko banke boriti za što bolji plasman u okviru Business lige.

I ove će se godine ekipa Addiko banke boriti za što bolji plasman u okviru Business lige. Iako su se uključili tek prošle godine, fudbaleri iz Addiko banke pokazali su tokom prošle sezone istinske sportske vrijednosti. Ovi zaista jednostavni momci su već nakon prve sezone nagrađeni za korektnu igru i timske vrijednosti. 

Addiko ekipa je tokom cijele lige bila vrlo efikasna, pružajući maksimalne napore, u nastojanju da izvuće što bolje rezultate, čak i u situacijama koje su se činile beznadežnim. Fokusiranost na rezultate nije ih spriječila da istovremeno budu fokusirani i na fair play, te da ne zanemare činjenicu da je fer i korektan pristup igri vrijednost koja nema cijenu.

Fudbaleri koji čine Addiko tim, pokazali su i u ovom sportskom takmičenju da i praktično žive vrijednosti banke u kojoj rade, a to su fokusiranost na bitno, jednostavna komunikacija, efikasnost u poslovanju, a sve u okviru jednog zajedničkog tima. Upravo ove vrijednosti čine Addiko banku posebnom i izdvajaju je među mnoštvom drugih banaka.

Addiko tim, kojeg čine zaposlenici Addiko bank dd Sarajevo i Addiko Bank dd Banja Luka, i ove će godine vatreno braniti boje svoje banke, dajući maksimalan doprinos za što bolji plasman. Ono što je sigurno, nijednu utakmicu neće zaboraviti da igra mora biti fer i poštena.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza