Električno auto Concept One opet u Mostaru

26.09.2017. 12:24 / Izvor: Akta.ba
Električno auto Concept One opet u Mostaru

Električni automobil tvrtke Rimac Automobili u subotu, 30. rujna, ponovno dolazi u Mostar.

Električni automobil tvrtke Rimac Automobili u subotu, 30. rujna, ponovno dolazi u Mostar, i to u sklopu događaja Find Your SPARK u organizaciji SPARK-a i SYNC-a.

Osim Concept One-a (brought to you by Central Osiguranje) svi posjetitelji na Gadget Showu imat će priliku vidjeti mnoge novitete iz tech svijeta, i to iz kategorija virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva. Prostorije SPARK-a će biti otvorene od 10 do 18 sati za sve koji žele isprobati i pogledati HTC Vive, Oculus, Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro + VR, DJI dronove i ostale gadgete, dok ćete ispred SPARK-a moći provozati Greyp električna bicikla (samo uz vozačku dozvolu), INMotion L6 električni romobil i Xplorer Hoverboard Funk 10".

U 11 sati počinje DJI Challenge, natjecanje dronovima u brzini, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja, gdje će se 25 natjecatelja boriti za 'sparkastične nagrade' DJI Spark Fly More Combo, DJI Spark ili DJI Osmo Mobile, a cilj je što prije doći do mete i uslikati je dronom.

Kao svi SPARK-ovi događaji i ovaj je besplatan.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza