Proljeće donosi nove naslove u online knjižari – Knjiga.ba
OTVORI GALERIJU

Pauza / KULTURA I FILM

Proljeće donosi nove naslove u online knjižari – Knjiga.ba

Stiglo je proljeće, sve se "budi" ... pa tako je i ponuda novih naslova u online knjižari na adresi Knjiga.ba bogatija iz dana u dan.

27.03.2018. 12:42 / Izvor: Akta.ba

Stiglo je proljeće, sve se "budi" ... pa tako je i ponuda novih naslova u online knjižari na adresi Knjiga.ba bogatija iz dana u dan. Ovaj put iz online knjižare Knjiga.ba predlažu vam ...

Elena Ferrante - Priča o novom prezimenu

Priča o novom prezimenu drugi je dio tetralogije o Eleni i Lili koji je misterioznoj Eleni Ferrante donio svjetsku slavu i unisono oduševljenje kritike. Dok smo u prvom romanu Genijalna prijateljica pratili djetinjstvo i adolescenciju, u Priči o novom prezimenu Elena i Lila sad su u svojim dvadesetima. Lila je postala zatvorenica svog braka, dok se Elena polako otkriva. Obje postaju žene plaćajući visoku, a ponekad i okrutnu cijenu koju taj prijelaz zahtijeva.

Sandra Brown – Žaoka

Svaka istina koja ispliva na površinu krije u sebi još mračniju laž.
Kada se pogledi Džordi Benet i Šoa Kinarda sretnu u jednom sumnjivom pabu, među njima će istog trenutka sijevnuti varnice. Šo šalje opasne vibracije zbog čega se muškarci drže na oprezu, a žene privlači poput magneta. Niko to ne osjeća više od Džordi, inteligentne poslovne žene koja ne pripada ovoj pješčanoj obali reke. Ali ona je tu… A Šo Kinard je ovdje da je ubije.

Suada Bernhardt - Mališani velikog srca

Pjesme i priče Suade Bernhardt odaju njenu veliku ljubav prema svijetu djetinjstva i prema pisanju za djecu, posebno za djecu najmlađeg uzrasta, djecu koja svojim malim radoznalim bićem upoznaju svijet oko sebe i otkrivaju njegovu stvarnost i ljepotu, svijet u kojem odrastaju. Suada se i sama osjeća dijelom tog dječijeg svijeta i zato su njene pjesme i priče jednostavne i bliske dječijem shvatanju, razmišljanju i doživljaju.

Za još više zanimljivih naslova posjetite knjižaru na adresi Knjiga.ba

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza