Novo u Telemach-u: Pickbox TV kanal koji emituje najpopularnije filmove i serije

29.04.2021. 15:59 / Izvor: Akta.ba
Novo u Telemach-u: Pickbox TV kanal koji emituje najpopularnije filmove i serije

Na Pickbox TV se trenutno prikazuje premijera britanske krimi serije Sjeme sumnje (Deadwater Fell).

Telemach BH kompanija saopštila je danas da je obogatila svoju programsku ponudu novim Pickbox TV kanalom.

Holivudske premijere, vanvremenske evropske hit-serije, filmove i dokumentarne emisije za cijelu porodicu do sada Telemach BH korisnici su mogli da gledaju u Pickbox Now katalogu u Video klubu, a od danas su premium serijski i filmski sadržaji dostupni i na TV kanalu.

Na Pickbox TV se trenutno prikazuje premijera britanske krimi serije Sjeme sumnje (Deadwater Fell), kao i najbolje  epizode kultne serije Poirot (Poirot), Smrt na Nilu i Ubistvo u Orijent Ekspresu.

Od 3. maja premijerno počinje sa prikazivanjem najpoznatija danska dramska seriju Ubojstvo (The Killing) koja je osvojila nagradu BAFTA i koja je nominovana za Emmy. Na programu se nalazi i serija Spasi me (Save Me), dobitnica nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine kao i još jedna odlična skandinavska krimi serija Crne udovice (Black Widows). Od 24. maja u večernjem terminu počinje emitovanje dramske serije Duboka voda.

Uz odlične premijere, Telemach BH korisnici mogu da  gledaju i legendarnu britansku kriminalističku seriju  Inspektor Morse (Inspector Morse), i uživaju u filmskim večerima svakog radnog dana od 21:00h, uz naslove za cijelu porodicu kao što Dorian Gray, The Healer, Just for the Summer, serijal filmova Zagonetke pravog Sherlocka Holmesa (Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes), najbolje svjetske putopise, emisije o neobičnim životinjama ili dokumentarce o najboljim kulinarskim receptima.

Pickbox TV dostupan je Telemach BH korisnicima na EON i D3 platformi već u Start paketu na poziciji 110, a korisnicima Total TV već u Extra paketu - na poziciji 108.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza