Hypo banka otvorila dvije nove poslovnice u Sarajevu

20.12.2011. 14:03 / Izvor: eKapija.ba
Hypo banka otvorila dvije nove poslovnice u Sarajevu

Hypo Alpe-Adria-Bank BiH danas je u Sarajevu otvorila dvije nove poslovnice, nastavljajući strateško širenje poslovne mreže na domaćem tržištu. Novootvorene poslovnice Hypo banke nalaze se u sarajevskim naseljima Ciglane, u ulici Husrefa Redžića 1, i na Grbavici, u ulici Trnovska 2. U sklopu novih poslovnica na usluzi građanima biće i 24-satni bankomati.

Hypo banka je za klijente novotvorenih poslovnica pripremila i posebnu ponudu promocije svojih proizvoda i usluga koja će trajati do 15. 02. 2012. godine, a klijenti koji prvi posjete nove poslovnice mogu računati i na poklone banke . Tijekom trajanja spomenute ponude svi novi klijenti banke imat će mogućnost podnijeti zahtjev za nenamjenske i stambene kredite po vrlo povoljnim kamatnim stopama, kao i zahtjeve za Hypo Visa Revolving i Classic kartice bez dodatnih naknada. Svi klijenti koji prenesu svoja tekuća primanja na račun Hypo banke imaju mogućnost dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu u vrijednosti od čak četiri mjesečne plaće. Također, novim klijentima biti će ponuđen bogat izbor štednih proizvoda sa vrlo atraktivnim kamatnim stopama, a za prvih sto štediša pripremljeni su posebni pokloni Hypo banke.

Sarajevska regija jedna je od najnaseljenijih i najrazvijenijih zajednica u Bosni i Hercegovini. Broj klijenata Hypo banke u ovom gradu rastao je iz godine u godinu tako da je otvaranje dodatnih poslovnica bilo neophodno. Hypo banka će kroz ukupno 10 poslovnica u Sarajevu nastojati u potpunosti zadovolji potrebe kako građana tako i privrede te javnog sektora nudeći bogat izbor povoljnih kreditnih i štednih proizvoda, platnih kartica, usluga elektronskog bankarstva, domaćeg i međunarodnog platnog prometa.

"Hypo banka danas ima 98 poslovnica širom Bosne i Hercegovine sa snažnim prisustvom u sva tri centra: Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru, te slobodno možemo kazati kako smo sistemski najznačajnija financijska institucija u zemlji. U narednoj godini želimo se nametnuti kao glavni financijski partner građana, malih i srednjih poduzeća te javnog sektora u BiH", kaže Herbert Walzhofer, član Uprave Hypo banke nadležan za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim poduzetnicima i upravljanje proizvodima. On je dodao da žele biti banka prvog izbora, koja je lako dostupna, pružajući istovremeno najveći kvalitet usluge svojim korisnicima.

"Cilj nam je još više biti orijentirani ka klijentima, biti institucija koja je inovativna i koja je u stanju prva brzo odgovoriti na buduće potrebe građana i domaće ekonomije", zaključuje Walzhofer.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti