Besplatna objava oglasa: Posao.ba na usluzi društvu i državi

28.03.2020. 09:17 / Izvor: Akta.ba
Besplatna objava oglasa: Posao.ba na usluzi društvu i državi

U ovom izazovnom vremenu posao.ba želi dati svoj doprinos u solidarnosti i podršci jedni drugima pružajući priliku za objavu poslova u borbi protiv koronavirus.

U ovom izazovnom vremenu posao.ba želi dati svoj doprinos u solidarnosti i podršci jedni drugima pružajući priliku za objavu poslova u borbi protiv koronavirusa, i na taj način pomoći društvu i državi u novonastaloj situaciji.

Ovom prilikom pozivaju sve medicinske ustanove koje imaju potrebu za zapošljavanjem u ovom periodu, kao i sve organizacije i ustanove koje objavljuju pozive za volontere, ili ukoliko organizujete humanitarne aktivnosti, da postave besplatan oglas i poziv na portalu posao.ba. Javiti se možete na e-mail info@posao.ba ili kontakt telefon 033 266 165.

"Posao.ba je vodeći portal za zapošljavanje u BiH, sa višemilionskom posjećenošću, što ga čini jednim od najjačih kanala za zapošljavanje u BiH. Na našem sajtu www.posao.ba otvorili smo specijalno kreiranu rubriku “Poslovi u borbi protiv koronavirusa” gdje se mogu pogledati svi poslovi za zdravstvene radnike i volontere koji pomažu u borbi protiv Korona virusa. Korištenjem alata na našem sajtu možemo vam pomoći u lakšem upravljanju svih pristiglih prijava. Svaka pomoć sa naše strane je besplatna, jer je ovo vrijeme za solidarnost i humanost svih nas. Neka nam zajednička borba donese pobjedu nad ovom pandemijom", navode sa posao.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti