BPI povezuje balkansko tržište sa Turskom

29.06.2020. 08:44 / Izvor: Akta.ba
BPI povezuje balkansko tržište sa Turskom

BPI poziva sve naše firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje sa tržištem Republike Turske.

Pored toga što firma BPI – Bosnia Partnership Investment kroz Business Consulting radi na privlačenju investicija u Bosnu i Hercegovinu i region, ona se posebno fokusirala i na poslovnu saradnju sa tržištem Republike Turske, koja se sa ekonomskim rastom od 4,5% nalazi na čelu brzorastućih ekonomija u prvoj polovini 2020. godine.

Turska predstavlja veoma perspektivnu tlo za poslovanje, a prisustvo državnih banaka samo dodatno opravdava interes i uzlazni trend ekonomske saradnje između njenog tržištva sa zemljama Balkana.

BPI je firma koja je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u međunarodnom poslovanju i saradnji sa firmama međunarodnog karaktera, posebno sa firmama iz Repulike Turske.

Iskustvo BPI u poslovnom spajanju između tržišta država Balkana i Republike Turske, bili su samo neki od razloga da firma otvori predstavništvo u Turskoj i da potpiše partnerstvo sa srbijanskom firmom Gamma Hemtech, koja je zastupnik BPI za tržište Srbije.

Višedecenijsko iskustvo i profesionalni timovi sa sjedištima i partnerima u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Turskoj rade organiziranje odlazaka na sajmove u Tursku iz raznih sektora, planiranje i organiziranje poslovnih posjeta i organizacija, istraživanje tržišta, kao i pronalazak odgovarajućih firmi i institucija za saradnju u Turskoj.

BPI poziva sve naše firme da ih kontaktiraju s ciljem poslovne saradnje sa tržištem Republike Turske, bilo da se radi o izvozu ili uvozu određenih proizvoda, sirovina i repromaterijala, kao i bilo kojoj drugoj poslovnoj usluzi. Također, budite slobodni kontaktirati BPI firmu, sa dugogodišnjim iskustvom u osmišljanju, planiranju te sprovedbi u djelo raznih poslova iz raznih sektora.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti