Dvije nove poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Gračanici i Odžaku

24.07.2008. 15:55 / Izvor: eKapija.ba
Dvije nove poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Gračanici i Odžaku

Voditelj filijale Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Tuzli Marjanko Divković danas je u 15:00h svečano otvorio novu poslovnicu u Gračanici u ulici 22. divizije b.b. Svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici vlasti i privrednici tuzlanske regije. Divković će i sutra imati čast da presječe vrpcu u Odžaku, gdje će u 15:00h biti upriličeno otvorenje još jedne nove poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u ovoj regiji. Inovativnost, najsuvremenije tehnologije, te znanje i iskustvo na području bankarstva i ulaganja samo su neke od prednosti Hypo banke u koje će se građani moći uvjeriti i u ovim poslovnicama, saopćeno je iz ove banke.

„Veoma smo ponosni na mrežu poslovnica Hypo banke u BiH. Današnjim svečanim otvaranjem poslovnice u Gračanici, te sutra u Odžaku potvrđujemo svoju poslovnu filozofiju – stalni rast i razvoj kao i izuzetnu dostupnost klijentima širom BiH, te razgranatost naše mreže. To je još jedna stepenica razvoja Hypo Alpe-Adria-Banke, bankarskog lidera u zemlji. Svi koji žele pametno ulagati svoj novac, znaju na koju adresu se obratiti. Našim klijentima i poslovnim partnerima nudimo inovativne kreditne linije, atraktivne štedne proizvode i najmodernije kartično poslovanje, korektan partnerski odnos, a sve to kroz personaliziran pristup kako sa pravnim tako i sa fizičkim osobama. Osobni bankari u poslovnim jedinicama Hypo Alpe-Adria-Banke pomažu našim klijentima da za sebe odaberu najbolje moguće rješenje bilo da se radi o ulaganju u budućnost kroz štednu ili ostvarivanju poslovnih ili osobnih zamisli,“izjavio je Divković.

Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH posluje kroz 11 filijala i 84 poslovne jedinice, što je jedna od najrazgranatijih mreža poslovnica bankarskog sektora BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti