Koji su kriteriji za odabir agencije za nekretnine?

31.05.2018. 09:07 / Izvor: Akta.ba
Koji su kriteriji za odabir agencije za nekretnine?

Sa Timom Autoškole LifeLine budite dio najboljih, zakoračimo skupa u Svijet Sigurne Vožnje !

Svaki vlasnik nekretnine koji ima potrebu angažirati agenciju za nekretnine sebi postavlja pitanje: po kojim kriterijima odabrati agenciju koja će najbolje zastupati moje interese? Ovaj članak će se baviti odgovorima na to pitanje.

Prvi segment je da kvalitetna agencija mora znati slušati klijenta, njegove potrebe, želje i mogućnosti te sve to zajedno mora dovesti do kvalitetno obavljenog posla sa što manje stresa.

Drugi segment koji razlikuje kvalitetnu agenciju od nekvalitetne je u ponudi. Ponuda mora biti profilirana, lijepo prezentirana, mora sadržavati široku ponudu lokacija, površina i najvažnije realne cijene. Između ostaloga posao agenta za nekretnine je upoznati klijenta sa realnom tržišnom cijenom, sa eventualnim nedostatcima ili prednostima određene nekretnine i svakako upozoriti na eventualne pravne nedostatke. 

Zadnji segment koji klijentu mora biti vodilja kod odabira agencije je sam imidž i tradicija iste. Dakle, klijenti imaju pravo znati koliko dugo neka agencija posluje, iz kakvih poslovnih prostorija posluje, koliko ulaže u marketing i stvaranje brenda, a ni preporuka nije na odmet. 

Ukoliko imate potrebu za uslugama agencije za nekretnine sa novim i inovativnim pristupom na BH tržistu stanpromet.ba je tu za vas. Posjeduju veliko iskustvo i raznovrsne marketinške kanale za pronalazak kupca/zakupca za Vašu nekretninu po najboljim uslovima. Dovoljno je da ih kontaktirate na navedeni broj telefona ili mail, kako bi Vas upoznali sa uslovima suradnje.

StanPromet Nekretnine Sarajevo

Džemala Bijedića 2

M: 062 300 030, 061 54 54 53

T: 033 842 555

E:agencija@stanpromet.ba

www.stanpromet.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti