Konzum dobitnik priznanja Best Buy Award

17.06.2013. 15:10 / Izvor: eKapija.ba
Konzum dobitnik priznanja Best Buy Award

Prema rezultatima prvog Best Buy Award istraživanja švicarske kuće ICERTIAS u BiH, Konzum je dobitnik priznanja Best Buy Award kao međunarodni maloprodajni trgovački lanac sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH za 2013/2014.

Prema rezultatima prvog Best Buy Award istraživanja švicarske kuće ICERTIAS u BiH, Konzum je dobitnik priznanja Best Buy Award kao međunarodni maloprodajni trgovački lanac sa najboljim omjerom cijene i kvalitete u BiH za 2013/2014. Ovo vrijedno priznanje Konzumu, potvrda je da su kupci na bosanskohercegovačkom tržištu prepoznali Konzum kao mjesto najbolje kupovine, gdje im je osigurana najveća vrijednost za njihov novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine, te pažljivo izabran asortiman uz najpovoljnije cijene.

Kao najveći maloprodajni lanac sa više od 150 prodajnih mjesta širom BiH, Konzum je kroz dosadašnje poslovanje nastajao izgraditi pozitivan i prepoznatljiv imidž te steći povjerenje svojih kupaca. Vrijednosti na kojima Konzum temelji svoj dosadašnji uspjeh su visok kvalitet ponude, uslužnost, inovativnost i povjerenje, koji se konstantno unapređuju na osnovu razumijevanja potreba i želja kupaca. U fokusu svih aktivnosti uvijek je kupac, kome se nastoji omogućiti maksimalni benefit prilikom svakodnevne kupovine.

Istraživanje Best Buy Award - Bosna i Hercegovina 2013/2014, provedeno je u skladu s odredbama Međunarodnog kodeksa za provođenje tržišnih i društvenih istraživanja koje su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Evropsko udruženje istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Putem sprovedene ankete CAWI metodom, na osnovu prethodnih iskustava, zadovoljstva i percepcije ispitanika,  kupci su potvrdili da je Konzum trgovački lanac koji nudi najveću vrijednost za njihov novac u BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti