Mostar: Otvorena nova Maxi Konzum prodavnica - Dodatno učvršćena liderska pozicija na bh. tržištu

11.08.2009. 14:11 / Izvor: communis
Mostar: Otvorena nova Maxi Konzum prodavnica - Dodatno učvršćena liderska pozicija na bh. tržištu

U Mostaru je 11. augusta 2009. godine, otvorena nova Maxi Konzum prodavnica. Ona je ujedno i najveća u nizu od ukupno 7 objekata trgovačkog lanca Dujmović, koji od početka augusta posluju unutar Konzuma. U sklopu novootvorenih prodavnica uposleno je ukupno 100 djelatnika, kojim su osigurana sva prava i obaveze, koje imaju i ostali uposlenici Konzuma u skladu sa važećim kolektivnim ugovorom. Konzum je tako dodatno učvrstio lidersku poziciju na bosanskohercegovačkom tržištu.

Nova Maxi Konzum prodavnica u Mostaru, u svom atraktivnom i modernom ambijentu na više od 1.200 kvadratnih metara prodajne površine, kupcima će ponuditi bogat asortiman sa više od 15.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, mliječnih i pekarskih proizvoda, kolača, gotovih jela, delikatesnih proizvoda te mesa i ribe vrhunske kvalitete. Pet brzih kasa kupcima će osigurati brzu i kvalitetnu uslugu.

Povodom otvorenja Maxi Konzum je prve kupce darovao je prigodnim poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Za svaku kupovinu iznad 50 maraka, kupci su mogli zavrtiti kolo sreće i odmah osvojiti neku od vrijednih nagrada. Kupci su tokom dana uživali uz nastup Mostarskih tamburaša, dok su za najmlađe upriličene brojne zabave.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti