Vijesti

Portal Posao.ba postao patner Daily Maila

02.10.2008. 15:28 / Izvor: Posao.ba

Nakon dodjele prestižne nagrade Superbrands za BiH, Posao.ba dobio je još jedno priznanje za svoj uspješan petogodišnji rad.

Posao.ba postao je partner jedne od najvećih i najuspješnijih internacionalnih medijskih kompanija Daily Mail and General Trust (DMGT) čije je sjedište u Velikoj Britaniji.

DMGT zapošljava preko 16.000 ljudi, s poslovanjem u štampanim medijima, kao što su Daily Mail i Evening Standard, specijaliziranim medijima i sadržajima, kao što je Euromoney Institutional Investor, lokalnim medijima i oglasnicima, B2B informacijama i radio stanicama.

O partnerstvu sa DMGT-om, Edin Mehić, generalni manager portala Posao.ba, izjavio je: "Nakon niza uspješnih projekata kao što su magazin Posao.ba, TV i radio emisija, sajam poslova i profesija – PosaoFest, te niza priznanja za naš rad, partnerstvo sa ovako utjecajnom i uspješnom medijskom kompanijom predstavlja krunu našeg uspjeha. Ovu ćemo saradnju sigurno iskoristiti da poboljšamo naše poslovanje te svojim korisnicima omogućimo još kvalitetniji servis za zapošljavanje."

Posao.ba je 2007. godine postao ravnopravni partner EMEA Network grupacije (www.emeajobs.com) – najveće i najpoznatije svjetske grupacije četrnaest najboljih internetskih stranica i portala za zapošljavanje s područja Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, a uspostavljena je i saradnja sa vodećim portalima iz regije: MojPosao iz Hrvatske te Infostud iz Srbije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti