Predsjedništvo BiH mijenja tepihe, namještaj i automobile

20.12.2016. 11:12 / Izvor: Akta.ba
Predsjedništvo BiH mijenja tepihe, namještaj i automobile

Osim  namještaja i tepiha, Predsjedništvo je ovog mjeseca izabralo i firmu koja će montirati stilski namještaj.

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine nastavlja mijenjati tepihe i namještaj. Nakon što je prošlog mjeseca posao od 20.984,43 KM vezan za nabavku staza i tepiha povjerilio sokolačkom Fatesu, nastavilo je poslove sa istom firmom i u decembru. Novi ugovor vrijedan je 11.863,66 KM bez PDV-a.

Ovo nije sve Predsjedništvo BiH u protekla dva mjeseca nabavljalo je i namještaj u nekoliko navrata  tako je ovog mjeseca za namještaj izdvojilo 8,570 KM, a prošlog mjeseca 7.675 KM koliko su koštali stolovi za prijeme, radni stolovi, ormari i kasete. Posao su povjerili firmi Kraning iz Lukavca.

Osim namještaja i tepiha, Predsjedništvo je ovog mjeseca izabralo i firmu koja će montirati stilski namještaj. Posao je vrijedan 20,900 KM, a kako najprihvatljivija ponuda na tenderu je izabrana ponuda firme Sedžan-Ingenering iz Sarajeva.

Za montažu rasvjetnih tijela Predsjedništvo izdvaja 10.099,50 KM, a posao je dodijelilo firmi Ceste company iz Kiseljaka.

Ovo nisu svi troškovi Predsjedništva u zadnja dva mjeseca nabavili su i vozilo srednje klase vrijedno 49.786,32 KM, a posao je dobila kompanija M.R.M. iz Ljubuškog.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti