PwC: "Zajedno možemo promijeniti svijet, pridružite nam se"

04.09.2014. 15:43 / Izvor: eKapija.ba
PwC: 'Zajedno možemo promijeniti svijet, pridružite nam se'

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima.

PricewaterhouseCoopers pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjelničarima. Više od 180.000 ljudi u 158 zemalja diljem PwC mreže dijeli svoja razmišljanja, iskustva i rješenja kako bi razvili nova gledišta i praktične savjete.

PwC se odnosi na mrežu društava članova unutar PricewaterhouseCoopers International Limited, od kojih je svaka zasebna i neovisna pravna osoba. PwC je izvrsna tvrtka s izvrsnim ljudima.

"Našim klijentima pružamo usluge najviše kvalitete, gradeći povjerenje i vrijednost. Mi nudimo svojim ljudima okruženje u kojem mogu biti uspješni na osobnom i profesionalnom planu. Zauzvrat se odužujemo zajednici, dijeleći naša znanja, iskustvo i resurse na kreativan i promišljen način", ističu iz PwC-a.

PwC je tvrtka u jedinstvenom položaju proširila svoju povezanost sa zajednicom, bolje povezujući ljude - njihova znanja, vrijeme i iskustvo - s mogućnošću ostavljanja dubokog traga u društvu. PwC zna da ima trajnu odgovornost prema zajednici. U godinama koje dolaze, gradit će svoje volonterske programe i nadograđivati partnerstva koja su stvorili u društvu, a kao odgovor na svoj angažman dobili su pozitivnu reakciju ljudi. S nestrpljenjem PwC očekuje brojne izazove koji su pred njima.

Porezne i regulatorne usluge

PwC porezni tim, sastavljen od domaćih i stranih stručnjaka, posjeduje znanje i iskustvo sa svih područja oporezivanja - korporacijskog i individualnog, direktnog i indirektnog - kojima pomaže klijentima u njihovom rastu i razvitku. Značajne se uštede mogu ostvariti planiranjem kroz koje se maksimiziraju porezne prednosti i minimiziraju porezne obveze. PwC porezni stručnjaci imaju pristup znanju i iskustvu kroz mrežu stručnjaka naše tvrtke uključujući i pridruženu pravnu tvrtku Landwell. PricewaterhouseCoopers pruža svakodnevno savjetovanje glede poreznih i pravnih aspekata raznih poslovnih situacija, kako jednostavnih tako i vrlo složenih.

Poslovno savjetovanje

Stručnjaci iz grupe za poslovni konzalting mogu vam ponuditi stručno znanje iz financija, učinkovitosti, IT sustava i regulative, dodati vrijednost vašoj organizaciji pomažući vam kontrolirati troškove, optimizirati procese, maksimizirati profitabilnost i upravljati rizicima. PwC također pruža rješenja tvrtkama koje se suočavaju s raznim teškoćama, od slabljenja učinkovitosti i smanjenja operativnog profita do kriza obilježenih teškim problemima s gotovinom i neposrednih opasnosti od nelikvidnosti.

Revizija i računovodstveno poslovanje

PwC, vodeća svjetska mreža tvrtki za reviziju i računovodstvene usluge, pomaže poduzećima poboljšati svoje poslovno izvješćivanje i daje garanciju da su njihovi sustavi poslovanja učinkoviti unutar učinkovito uspostavljenog okruženja. PricewaterhouseCoopers vrši reviziju mnogih međunarodno i lokalno priznatih poduzeća. PwC pristup reviziji prilagođen je veličini i vrsti Vašeg poduzeća te se oslanja na široko iskustvo unutar Vaše grane industrije. PwC temeljito razumijevanje regulative i zakonskih propisa znači da može pružiti pomoć i kod složenih pitanja izvješćivanja koji uključuju primjerice Međunarodne standarde financijskog izvještavanja (MSFI).

Pwc Akademija je obrazovni dio globalne mreže PwC u Bosni i Hercegovini. PwC Akademiju čine stručnjaci sa iskustvom koji polaznicima prenose iskustva i znanja koja i sami redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Nudimo različite programe obuke za sticanja znanja i vještina potrebnih u savremenom poslovanju. Ponuda je koncipirana na osnovu iskustava naših eksperata i globalne organizacije PwC. Programi obuke se oblikuju u skladu sa potrebama savremenog poslovanja i zahtjevima klijenata. PwC Akademija u Bosni i Hercegovini je dio rastuće mreže PwC Akademija koje u ovom trenutku postoje u više od 30 zemalja Evrope. Kroz mrežu PwC Akademija vršimo kontinuiranu razmjenu i praktičnu primjenu znanja, iskustava, kompetencija i metodologija.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti