Spoj umjetnosti: Uspješna saradnja Jasmina Fazlagića i kompanije Ećo Company

16.05.2019. 12:31 / Izvor: Akta.ba

Umjetnost izrade namještaja i umjetnost fotografije spojili su jednog od najuposlenijih i najuspješnijih umjetničkih fotografa Jasmina Fazlagića i vodećeg bh. proizvođača namještaja Ećo Company.

Umjetnost izrade namještaja i umjetnost fotografije spojili su jednog od najuposlenijih i najuspješnijih fotografa Jasmina Fazlagića i vodećeg bh. proizvođača namještaja Ećo Company.

"To je saradnja koja traje već godinama i koja je prerasla u prijateljstvo. Radi se o brendu koji osim što puno ulaže u kvalitet izrade, puno ulaže i u promociju. Jedan su od rijetkih brendova koji to rade na ispravan način i lider su na bh. tržištu", kaže Jasmin za portal Akta.ba.

Putujući regijom snimajući kataloge za nekoliko modnih kuća s kojima surađuje, Jasmin je uglavnom poznat kao modni fotograf. S prepoznatljivim izrađenim stilom, njegovi finalni produkti fotografisanja bude vrhunskog kvaliteta.

"Iako me mnogi vežu za modnu fotografiju, fotografije namještaja Inside iz prošlogodišnje kolekcije objavljene su kao mali podsjetnik na produkt-industrijsku fotografiju koju uglavnom radim", ističe on. 

Nakon što je pokrenuo i vlastiti studio za reklamnu i modnu fotografiju, svrstava se među najpriznatije fotografe u Bosni i Hercegovini.

S druge strane, kompanija Ećo Company se u proteklim godinama sa brendom Inside nametnula kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera, sa velikim brojem realiziranih projekata u BiH i inostranstvu. 

Početkom ove godine nastavili su uspješan rast i razvoj iz prethodnih godina, pogotovo na izvoznim tržištima. 

S.B.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti