al
Uživajte u praznicima s dmBio receptima!

Turizam i gastro

Uživajte u praznicima s dmBio receptima!

12.12.2018 09:17:35 / Izvor: Akta.ba

Praznici su pred vratima.Ukoliko još niste u prazničnom raspoloženju, nakon ovoga sigurno ćete biti. Jer, vrijeme je za slastice! 

Šta je zima bez vrućeg čaja s mirisom jabuke i cimeta ili praznični kolačići bez marcipana? Samo malo je potrebno da vas ovi mirisi i okusi uvuku u praznični mood.

Praznični recepti s dmBio proizvodima 

Za sve vas koji volite praviti slane i slatke slastice dm drogerie markt pripremio je mnoštvo recepata koje ćete u narednom periodu moći pronaći ovdje: Praznicni Recepti.

"Recepte je zajedno s nama pripremao i @harrycoop.er, poznati instagram kuhar čija će jela sigurno razmaziti vaša nepca. Njegova ljubav prema kuhanju i fotografiji te urođena sklonost estetici sigurno će vas potaknuti da i sami isprobate neka od jela i kolača. Za sve vas koji volite listati knjižice recepata, pripremili smo brošuru koju uskoro besplatno možete preuzeti u dm prodavnicama", kazali su iz dm drogerie markt BiH.

Praznična ponuda dmBio proizvoda 

Ukoliko pak niste vješti s miješanjem sastojaka i razvijanjem tijesta, ne brinite – dmBio ima sve što vam je potrebno da pretpraznična druženja u toplini doma budu savršena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Turizam i gastro