Pantheon konferencija: Pouzdanim informacionim sistemom do efikasnijeg vođenja kompanije

21.12.2010. 15:44 / Izvor: eKapija.ba
Pantheon konferencija: Pouzdanim informacionim sistemom do efikasnijeg vođenja kompanije

U organizaciji kompanije Datalab u Sarajevu je 21. decembra održana treća Pantheon konferencija pod nazivom "Fiskalizacija - Od problema do praktičnog rješenja".

Konferencija je bila mjesto gdje su se učesnici upoznali sa novostima u Pantheonu, kao i veoma aktuelnim temama poput Fiskalizacije u FBiH sa ALL IN ONE rješenjima, koje Datalab zajedno sa svojim poslovnim partnerima nudi. Istaknuto, je kako je Pantheon integrisan i spreman za rad sa fiskalnim printerima firmi ERP Consulting, Neosoft, Kim Tec, te su integracije sa fiskalnim partnerima drugih proizvođača u pripremi.

Učesnici konferencije imali su priliku upoznati se sa specifičnim rješenjima u Pantheonu, poput onih za apoteke, benzinske stanice, te ugostitelje i druge djelatnosti koje su obuhvaćene u prvom valu fiskalizacije.

Nedim Pašić, direktor Datalaba za ekapija.ba je kazao kako je treća Pantheon konferencija mjesto gdje su predstavljene sve novosti u Pantheonu, koje su urađene u posljednih godinu dana.

"Fokus je prije svega stavljen na fiskalizaciju za 2011. godinu, a koja će nas uvesti u novu dimenziju. Pantheon 5.5 za sve naše postojeće korisnike kao i za one koji su potencijalni prilagođen je za rad u fiskalnom modu sa fiskalnim printerima većine fiskalnih proizvođača. Tako da svi naši postojeći korisnici koji posjeduju naš program su u mogućnosti da pređu na fiskalni način rada", kaže Pašić.

Osim poslovnog povezivanja sa kompanijama srodnih djelatnosti, Pantheon konferencija je ponudila učesnicima kako brojna predavanja, tako i brojna druženja. Više od 150 učesnika imalo je priliku da uživa u biznis okruženju sa produkt menadžerima, direktorima, konsultantima i da donesu odluku ili provjere postojeće.

Emina Mešanović zadužena za marketing u kompaniji Datalab kazala je kako u kompaniji vjeruju da je uspješno i efikasno vođenje preduzeća moguće uz podršku kvalitetnog i pouzdanog informacionog sistema.

"Mi nudimo rješenja za mala i srednja preduzeća bez obzira na djelatnost i veličinu. Cilj nam je da stvorimo jednu zajednicu Datalaba, naših partnera i naših korisnika", kaže Mešanović.

Za one koji bi željeli nešto više znati o ovome sistemu podsjećamo da je Pantheon poslovno-informacioni sistem, namijenjen podršci i pokrivanju svih poslovnih procesa preduzeća, od računovodstva, finansija, proizvodnje, kadrova, usluga i ostalih ključnih procesa u preduzeću. Rješenja su prilagođena potrebama korisnika i omogućavaju optimizaciju poslovanja u svakoj kompaniji, bez obzira na njegovu veličinu i djelatnost.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti