Kapital / BANKARSTVO

Poslovnica Orašje na novoj atraktivnoj lokaciji

20.07.2018. 11:32 / Izvor: Akta.ba

Addiko Bank nastavlja provođenje strategije optimizacije poslovne mreže, što podrazumijeva i preseljenje postojećih poslovnica na ljepše i atraktivnije lokacije. Od ove sedmice klijenti sa područja Orašja usluge Addiko banke mogu dobiti na novoj, atraktivnoj lokaciji, u VIII ulici br2, preko puta zgrade Općine Orašje, u modernim prostorima u potpunosti prilagođenim potrebama klijenata i zaposlenika.

„Nastavljamo sa procesom optimizacije naše poslovne mreže započetim prošle godine. Poslovnica Orašje ima zavidnu bazu klijenata i ambiciozne planove za širenje svojih aktivnosti pa smo zbog toga odlučili pronaći adekvatniji prostor koji će moći odgovoriti modernim Addiko standardima, ali i očekivanjima naših klijenata“, rekla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8:00 do 16:00. Bankomat Addiko banke u Orašju također je displociran na novu lokaciju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital