Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Mr. Sc. Marija Novak-Ištok, direktorica tvrtke Gendar iz Zagreba - stručnak iz komunikologije i menadžmenta

26.10.2007. 15:49 / Izvor: eKapija.ba

Magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu iz oblasti marketinga te radi na doktorskoj dizertaciji iz oblasti Zadovoljstva klijenata i zaštite potrošača u EU. Diplomirala Komunikologiju i novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu. Vlasnica i direktorica preduzeća/tvrtke Gendar koja se bavi edukacijama i konzaltingom, te surađuje s brojnim poslovnim školama i velikim kompanijama/tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Redovna je predavačica na Zagrebačkoj školi za menadžment/ Studij turizma te na drugim eminentnim poslovnim školama i uglednim kompanijama/tvrtkama.

Radila na poslovima novinarstva i marketinga u međunarodnim (Avon kozmetika) i domaćim kompanijama/tvrtkama (Zagrebački velesajam, Vjesnik, Otvoreno učilište…). Predsjednica Grupacije direktne prodaje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori u dva mandata te članica brojnih udruženja u Hrvatskoj (Društva komunikologa, Udruge poslovnih žena, Hrvatsko-američkog društa, Hrvatskog oglasnog zbora…), Europi (FEDSA) i svijetu (WFDSA)…

Sudjeluje na brojnim projektima strukovnog obrazovanja i to kroz: suradnju s Projektnim uredom K-Education/ KulturKontakt Austria, aktivnosti tima za procjenu obrazovanja prodavača, rad stručnog povjerenstva za ocjenjivanje školskih udžbenika…

Autorica je brojnih članaka i radova iz područja komunikologije, menadžmenta i marketinga u dnevnim, tjednim i drugim javnim glasilima, stručnoj publicistici te internim glasilima tvrtki.

Gđa. Maija Novak-Ištok je učesnica konferencije GMS - General Mystery Shopping, koja se pod nazivom "Dan posvećen kvalitetu usluge / Customer Service Day" održava 06. Novembara 2007. u Sarajevu.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

gms/eKapija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti