Kafa sa SYS Company tokom izolacije - Rad od kuće

20.04.2020. 12:39 / Izvor: Akta.ba
Kafa sa SYS Company tokom izolacije - Rad od kuće

Uz pomoć Omara, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.

Kafa sa SYS Company tokom izolacije

Šestu kafu ispijamo na temu: Rad od kuće u današnjim uslovim

22.04. u 13h sa Omarom Kudovićem, Microsoft MVP

Vjerujemo da mnogima nedostaje svakodnevna kafa sa kolegama, partnerima ili kupcima. Smatramo da rad udaljeno od doma ne znači da se ne možemo družiti i zajedno popiti kaficu, ovaj put gledajući se putem online kolaboracijskih alata. Iz tog razloga SYS Company planira organizaciju niza kratkih, besplatnih online druženja u trajanju 60 min pod nazivom Kafa sa SYS Company tokom izolacije, tokom kojih ćete imati priliku sa našim konsultantima prodiskutovati najaktuelnije teme iz svijeta finansija, prodaje, marketinga, tehnike i sl., ali sa posebnim osvrtom na činjenicu da Coronavirus mijenja način na koji živimo i radimo.

Šestu u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Rad od kuće

Prije svega, mnoge su organizacije i edukacijske ustanove bez bilo kakvih priprema morale hitno uvesti rad od kuće i infrastrukturu prilagoditi aktualnoj situaciji. Kao rezultat toga, broj zaposlenika koji rade od kuće naglo je porastao, a time i osvještenost o prisutnosti takvog oblika rada u današnjem svijetu. U skladu s novonastalom situacijom želim vam pružiti neke savjete koji će vam pomoći da uspješno radite od kuće.

Uz pomoć Omara, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.

 

Omar Kudović - Microsoft MVP

Posjeduje iskustvo preko 15 godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Windows Server, Exchange Server i telekomunikacija. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije riješanja za Microsoft365 / Exchange / Cloud solutions (Office365 / Azure) u poslovnom okruženju. Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, European Collaboration Summit, #Tarabica, Microsoft TechDays, Indeed Bulgaria, KulenDayz, Microsoft Indeed, ATD Zagreb, Sinergija, te drugim konferencijama u regiji i Europi. Također je aktivan član MS Community BiH. Od 2013. šest puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype4B / Office365 Apps and Services. U privatnom životu bavi se Hi Fi, piše recenzije o vinima, sluša rockabilly i strastveni kolekcionar muzike.

 

PRIJAVA!

 

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: edu@sys.ba, Tel: 061 184 255

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave