U hotelu "Maršal" na Bjelašnici od 18. do 20. juna radionica o implementaciji HACCP sistema u praksi

16.06.2008. 12:11 / Izvor: Fena
U hotelu 'Maršal' na Bjelašnici od 18. do 20. juna radionica o implementaciji HACCP sistema u praksi

U organizaciji konsultantske kuće "Bio-Base" iz Sarajeva, na Bjelašnici će od 18. do 20. juna biti održana radionica "Implementacija HACCP sistema (sistem kontrole sigurnosti hrane) u praksi".

Radionica će se održavati u hotelu “Maršal”, gdje će polaznici imati priliku da nauče kako da praktično primijene stečeno znanje o HACCP-u, te saznaju kako da implementiraju taj sistem u nekoj drugoj firmi i kako da postanu “kompletan” kosultant za HACCP sistem.

Nakon završene trodnevne radionice, prema navodima iz kompanije "Bio-Base", svi polaznici će polagati ispit za HACCP konsultanta, a nakon toga bit će im omogućeno i potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji s ovom kompanijom, u svojstvu vanjskog konsultanta.

"Bio-Base" će, također, od od 23. do 27. juna u saradnji sa SERDA-om u Sarajevu upriličiti novu edukaciju za osobe koje žele steći zvanje HACCP menadžera - savjetnika za kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane i bolesti prenosivih hranom. Do sada je to zvanje uz pomoć kompanije "Bio-Base" i SERDA-e steklo više od 100 osoba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave