Šesta berza rada Career StartUp 25. aprila na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

24.04.2012. 14:31 / Izvor: eKapija.ba
Šesta berza rada Career StartUp 25. aprila na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Dana 25. aprila 2012. godine Ekonomski fakultet u Sarajevu organizuje šestu berzu rada Career StartUp. Osnovni ciljevi šeste berze rada su: omogućavanje lakšeg pronalaska zaposlenja studentima, obezbjeđivanje ferijalne prakse za studente završnih godina, te poticaj volonterskog rada.

Ovom manifestacijom ostvaruje se obostrana korist, kako za studente tako i za kompanije koje imaju priliku predstaviti se i na jednostavan način pronaći potreban kadar, saopćeno je iz Ekonomskog fakulteta.

Za ovu manifestaciju planirane su brojne aktivnosti. Berza rada, kao i cjelokupan program Career StartUp-a će se odvijati u terminu od 09:00 do15:00 sati, u auli Ekonomskog fakulteta.

Ovom prilikom predstavit će se brojne kompanije među kojima su Nestle Adriatic BH Sarajevo, ORBICO, Balkan Investment Bank, Širbegović, Bellissima Sarajevo, UniCredit Bank d.d. Mostar, Kriterion industry, Bolji Posao, ASA Group, Prostor – agencija za nekretnine, Datalab BH, Bosnia Airlines, Privredna Banka Sarajevo, Posao.ba, AIESEC, Red Bull i drugi.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave