Webinar: Kako upravljati finansijama tokom i nakon Corone?

25.03.2020. 08:51 / Izvor: Akta.ba
Webinar: Kako upravljati finansijama tokom i nakon Corone?

Prva u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Kako upravljati finansijama tokom i nakon Corone?

Kafa sa SYS Company tokom izolacije

Prvu kafu ispijamo na temu: Kako upravljati finansijama tokom i nakon Corone?

 26.03. u 12h sa Damirom Sokolovićem

 

Vjerujemo da mnogima nedostaje svakodnevna kafa sa kolegama, partnerima ili kupcima. Smatramo da rad udaljeno od doma ne znači da se ne možemo družiti i zajedno popiti kaficu, ovaj put gledajući se putem online kolaboracijskih alata. Iz tog razloga SYS Company planira organizaciju niza kratkih, besplatnih online webinara pod nazivom Kafa sa SYS Company tokom izolacije, tokom kojih ćete imati priliku sa našim konsultantima prodiskutovati najaktuelnije teme iz svijeta finansija, prodaje, marketinga, tehnike i sl., ali sa posebnim osvrtom na činjenicu da Coronavirus mijenja način na koji živimo i radimo.

Prva u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Kako upravljati finansijama tokom i nakon Corone?

Svakog je ovaj problem zakačio na drugačiji način, a opet je svima jedna stvar/problem isti; kako sačuvati novac, kao jedino gorivo kompanije.

Uz pomoć Damira Sokolovića, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.

Prisustvo webinaru je besplatno uz obaveznu registraciju!

Rezervišite svoje mjesto!

Damir Sokolović

Damir Sokolović je gradio svoje poslovno i stručno iskustvo na  dužnosti direktora (GM/CEO) ili finansijskog direktora (CFO) u različitim kompanijama, bankama i finansijskim institucijama. U revizorskom društvu Revsar d.o.o. Sarajevo, kao direktor, organizovao je i vodio reviziju različitih domaćih i međunarodnih kompanija. U tom periodu je stekao i zvanje Ovlaštenog revizora, te bio koautor knjige „Računovodstvo za nevladine organizacije“. U ProCredit Banci je vodio  odjel interne revizije. U naftnoj industriji bio je finansijski direktor u OMV BH d.o.o. Sarajevo (član OMV ag Wien), a nakon toga i finansijski direktor Energopetrol d.d. Sarajevo i Holdina d.o.o. Sarajevo (članovi INA/MOL grupe). Na nivou OMV grupe prošao je brojne treninge sa naglaskom na upravljanje grupama, motivaciju i pregovaranje/rješavanje sukoba. Kroz specijalistički studij „Power2Manage“ na IMD Business School, Lausanne, Švicarska, dodatno je obogatio svoje znanje u područjima upravljanja finansijama, organizacija i upravljanja timom. Kao direktor Diners Club BH d.o.o. Sarajevo je bio zadužen za reorganizaciju i jačanje položaja brenda Diners na BH tržištu. Na mjestu direktora Vakufske banke d.d. Sarajevo je bio zadužen za cjelokupno poslovanje i daljnje jačanje banke. Trenutno je direktor konsultantske kuće „DS savjetovanje“ d.o.o. Sarajevo, čiji je i osnivač.

 

PRIJAVA!

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: edu@sys.ba, Tel: 033 931 000

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave