Živinice: Drugi Volkswagen BiH Fest privukao brojne posjetitelje

27.07.2015. 15:24 / Izvor: Akta.ba
Živinice: Drugi Volkswagen BiH Fest privukao brojne posjetitelje
OTVORI GALERIJU

U izložbenom prostoru VW festa bilo je više od 150 automobila svih generacija iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Drugi Volkswagen BiH Fest održan je jučer u Živinicama, a u skladu s očekivanjima privukao je veliki broj vlasnika i ljubitelja Volkswagena. 

Ovlašteni Volkswagen prodajno servisni centar Nipex kao i prošle godine dao je maksimalnu podršku u organizaciji VW festa, ali naravno najveće zasluge za održavanje jednog ovakvog događaja idu Mensuru Redžiću, zaljubljeniku VW-a vozila i njegovoj ekipi koji su prošle godine bili pokratači i inicijatori odražavanja ovog jedinstvenog događaja u BiH.

Kako se navodi u saopćenju Nipexa, cilj ove manifestacije je da na jednom mjestu okupi ljubitelje i vlasnike Volkswagen vozila, kao i da se učesnici druže i razmjenjuju iskustva.

U izložbenom prostoru VW festa bilo je više od 150 automobila svih generacija iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Izložbeni dio je pratio i bogat zabavni program sa mnoštvom nagradnih igara za posjetitlje festa, a organizatori su se potrudili da naprave i kutak za najmlađe, VW fest igraonicu.

Organiziran je i odabir tri najbolje automobila festa u tri različite kategorije pri čemu su sudci imali jako težak zadatak.

Nagradu Best Car Volkswagen festa zasluženo je dobio Bojan Stajić iz Bijeljine sa svojim Volkswagen T1 kombijem.

Sudeći po broju učesnika i pozitivnim reakcijama svih koji su bili dio ovog jedinstvenog događaja u BiH, za očekivati je da ćemo VW ljepotane u okviru Volkswagen BiH festa imati priliku gledati i narednih godina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza