Osvojite skuter u nagradnoj igri F-Autocentra

30.05.2012. 12:35 / Izvor: eKapija.ba
Osvojite skuter u nagradnoj igri F-Autocentra

F-AC je u sklopu brojnih promotivnih aktivnosti tokom ovogodišnjih proljetnih mjeseci, organizovao i nagradnu igru u kojoj učesnici mogu osvojiti skuter marke Generic XOR50.

Nagradna igra traje od 29. maja do 11. juna, kada će biti održano javno izvlačenje u salonu F-AC u 17 sati.

Nagradna igra realizuje se u saradnji sa RSG i RSG1 radijom, na čijim talasima će slušaoci imati priliku čuti odgovore na nagradna pitanja. Svi zainteresovani dužni su u periodu do 11. juna posjetiti F-AC u Sarajevu, u ulici Džemala Bijedića 175a, odgovotriti na jedno od nagradnih pitanja i automatski dobijaju mogućnost da, ukoliko tačno odgovore na postavlajno pitanje i budu prisutni na izvlačenju, 11. juna, postanu vlasnici skutera ovog austrijskog branda, koji se čini idealnim rješenjem za gradske gužve.

Podsjetimo, F-AC kao ekskluzivni zastupnik automobilskih brandova Ford, Volvo, Mazda i Land Rover ovog je proljeća ponudio niz atraktivnih ponuda kojima kupcima nastoji olakšati odluku o kupovini novog automobila. Pored niza akcijskih cijena i servisnih pogodnosti, nagradna igra samo je dodatni razlog za posjetu jednom od salona u Sarajevu, Mostaru ili Banja Luci.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza