Pauza

Prvi rođendan Mercator Centra Mostar

04.07.2007. 14:28 / Izvor: Pristop BH

Mercator Centar Mostar će u subotu, 07.07.2007. cjelodnevnom zabavom, sa početkom u 10.00 sati, obilježiti svoju 1. godišnjicu poslovanja zajedno sa svim posjetiocima i kupcima.

Mercator je u saradnji sa svojim dobavljačima pripremio brojne nagradne igre za kupce uz bogat i raznovrstan fond nagrada. Uz rođendansku tortu, Mercator je posebnu pažnju pri pripremi programa posvetio najmlađim posjetiocima koji će tokom čitavog dana da se igraju sa svojim omiljenim maskotama Lumpi, Vila, Mini, Miki i Klauna. Korisnici Mercator Pika kartica će za svaku obavljenu kupovinu u Mercator Centru Mostar biti nagrađeni sa dvostruko više bodova. Večernji program donosi puno plesa i muzike kojeg će otvoriti mostarske mažuretkinje, a malo hrabriji i raspjevaniji posjetioci će imati priliku da se oprobaju u takmičenju karaoke za odrasle.

Rođendansko slavlje će upotpuniti i večernji koncert Gorana Karana koji će se održati ispred Mercator Centra Mostar, sa početkom u 21:00 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza