Sarajevo: Mercator otvorio prvu Modiana OUTLET trgovinu u BiH

01.10.2009. 13:27 / Izvor: Pristop BH
Sarajevo: Mercator otvorio prvu Modiana OUTLET trgovinu u BiH

U Mercator tržnom centru Alipašino polje II, 1. oktobra 2009. godine je počela sa radom prva trgovina Modiana OUTLET u BiH.

OUTLET trgovine su tip trgovina koji je uobičajen u svijetu i u zemljama okruženja, a asortiman im čine kvalitetni modeli proizvoda iz prethodne sezone po veoma nižim cijenama. Prva modna trgovina Modiana OUTLET u Bosni i Hercegovini ponudit će kupcima kvalitetne modele modne konfekcije priznatih svjetskih proizvođača kao što su Mura, Gery Weber, Pionir, Triumf, Sinequanone, Tom Tailor, Elkroj, Lisca, Labod, MH Design itd.

Pored modne konfekcije za žene i muškarce u ponudi će biti dječija konfekcija, donje rublje i kućni tekstil. Jedinstvena prilika da kupci obave kupovinu kvalitetnih, poznatih i priznatih marki po veoma niskim cijenama.

U prilog navedenom svakako idu izjave kupaca koji su među prvim imali priliku posjetiti prvu Modiana Outlet trgovinu u BiH.

"Prvenstveno sam zadovoljna ljubaznim osobljem, kvalitetom i cijenama. Namjeram svakako ponoviti posjetu i nadam se da će utisci ostati isti", istakla je novinarka, Rabija Marković

Zlata Hodžić, prosvjetna radnica kazala je: "Enterijer butika mi se veoma dopada, kvalitetom i cijenama sam posebno zadovoljna. Živim u blizini pa me posebno raduje što ću moći dolaziti češće."

U namjeri da stalno obogaćuje ponudu i kupcima unutar svojih prodajnih prostora nudi dodatnu vrijednost, Mercator je u mjesecu augustu ove godine otvorio pizzeriju. U Mercator Tržnom Centru Alipašino Polje II, u saradnji s poslovnim partnerima bit će otvorene i Power team d.o.o. - prodaja modnih dodataka te Maxon-comerce d.o.o. -prodaja tekstila za djecu. Do kraja godine Mercator će kupcima unutar ovog objekta ponuditi još niz zanimljivih sadržaja, trgovina robama i uslugama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza