Audi B2B Run 2022.: Otvorene prijave za 5. izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH

13.07.2022. 10:08 / Izvor: Akta.ba
b2b run
OTVORI GALERIJU

Peto izdanje Audi B2B Run, najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, održat će se u Sarajevu, 29. septembra sa početkom u 17.30 sati.

Peto izdanje Audi B2B Run, najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, održat će se u Sarajevu, 29. septembra sa početkom u 17.30 sati. Svi zaljubljenici u trčanje i aktivan stil života, udruženi u timove, imaju priliku ponovo doživjeti jedinstven događaj namijenjen isključivo poslovnoj zajednici.

"Ove godine obilježavamo 5. godišnjicu utrke i jako nas raduje da su kompanije prepoznale važnost trčanja, aktivnog života, povezivanja i umrežavanja kolega na zabavan i neformalan način. Fokus B2B Run utrke nije samo na trčanju, takmičenju i pobjedi. Energija B2B Run-a je zaista nešto posebno, puno šire i jače od samog team buildinga. Kolege se druže izvan radnog okruženja, grade timski duh, bodre jedni druge i zajedno pomjeraju vlastite granice, ponosno predstavljajući boje svojih kompanija. Zahvaljujemo svim kompanijama i trkačima na povjerenju koje nam iz godine u godinu ukazuju, te se radujemo zajedničkoj proslavi 5. rođendana", poručuju organizatori Audi B2B Run utrke. 

 

Audi B2B Run utrka na jedinstven način spaja sport i druženje kolega. Potiče bavljenje sportom, pokretanje međusobne i međuodjelne komunikacije, jača neformalne veza unutar kompanija i potiče osjećaj radosti, timskog duha i zajedništva. Staza duga 5 km, koja prolazi kroz Vilsonovo šetalište i stadion Grbavica, prilagođena je kako iskusnim trkačima, tako i onima koji su spremni da naprave svoje prve trkačke korake.

Nakon utrke duge 5 km, after run provod zagarantovan je na najvećem afterwork party-u u BiH. Bez obzira na brzinu kojom učesnici pređu stazu, u cilju ih čeka sjajno druženje uz  gastronomske delicije i osvježenje powered by Heineken 0.0. 

Kompanija Porsche BH, sa svojim premium brendom Audi, od samog početka stoji uz ime B2B RUN kao naslovni sponzor, čvrsto opredijeljena da pruži podršku razvoju korporativne kulture kompanija kroz sport i druženje. Upravo su snaga, izdržljivost, mobilnost i inovativnost  zajedničke vrijednoti koje Audi i B2B Run dijele.

Prijave za sudjelovanje na 5. Audi B2B Run utrci su otvorene. Sve zainteresovane kompanije mogu već danas prijaviti svoje ekipe sačinjene od kolega iz BiH i/ili regije. Broj mjesta na startu je ograničen, stoga ne propustite na vrijeme prijaviti svoj tim i biti rame uz rame sa najaktivnijim kompanijama. Više informacija potražite na www.b2brun.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza