Menadžer portala Posao.ba razgovarao sa jednim od najvećih modernih mislilaca u poslovnom svijetu: "Funky Business" već postoji u BiH

09.07.2008. 15:25 / Izvor: Posao.ba
Menadžer portala Posao.ba razgovarao sa jednim od najvećih modernih mislilaca u poslovnom svijetu: 'Funky Business' već postoji u BiH

Koautor "Funky Businessa" jedne od najutjecajnijih poslovnih knjiga 20. stoljeća i jedan od najvećih mislilaca savremenog doba dr. Kjell A. Nordström održao je 3. jula workshop u sarajevskom Domu mladih.

Osim sudjelovanja u workshopu na kome se razgovaralo o savremenim ekonomskim svjetskim kretanjima, menadžeri domaćih kompanija imali su priliku družiti se sa dr. Nordströmom i izvan pomenute radionice te razmijeniti sa njim svoje ideje i iskustva.

Generalni menadžer internetskog portala Posao.ba Edin Mehić sa dr. Nordströmom razgovarao je o idejama "Funky Businessa" i mogućnostima njihove primjene u bh. poslovnom okruženju. Također je prenio svoja iskustva u pokretanju internetskog biznisa u BiH u vremenima kada je takav poduhvat bio rizičan i neuobičajen.

Posao.ba, najuspješniji internetski poslovni portal u BiH, svojim inovativnim i savremenim pristupom pokazao je da ovakav bizinis može biti uspješan i u našoj zemlji, ako je vođen talentom i kreativnošću, a tome umnogome može zahvaliti i idejama iz pomenutog djela dr. Nordströma.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti