ProCredit Bank otvorila poslovnicu u Novoj Biloj

08.08.2007. 14:55 / Izvor: eKapija.ba
ProCredit Bank otvorila poslovnicu u Novoj Biloj

ProCredit Bank je 08. avgusta 2007. godine u prisustvu predstavnika opštine Travnik, klijenata ProCredit Bank i građana otvorila poslovnicu u Novoj Biloj. Današnjim otvaranjem ProCredit Bank će biti prva banka koja će svoje usluge ponuditi građanima Nove Bile.

Cilj nam je biti banka iz susjedstva i približiti se onim građanima koji do sada nisu imali priliku koristiti bankarske usluge. U ovoj poslovnici mala i srednja preduzeća i građani Nove Bile će imati mogućnost koristiti usluge kreditiranja, štednje, platnog prometa i kartičnog poslovanja. Za vrijeme akcije "Dani otvorenih vrata" građani će moći iskoristiti pogodnosti kao što su besplatno otvaranje tekućeg i štednog računa, a debitne kartice će se izdavati bez godišnje provizije.

"Naša je želja da sa postojećim klijentima unaprijedimo dosadašnju saradnju, te da novim klijentima pružimo širok spektar usluga koje banka nudi. Naš cilj je jasan: biti vodeća banka po uslužnosti i orijentiranosti klijentu, jer je upravo kvaliteta usluge ta koja će po našem shvaćanju odrediti budući položaj banaka", izjavio je Amel Memić, regionalni direktor ProCredit Bank.

Prateći svoju misiju posebna pažnja će ostati usmjerena na rad s malim privrednicima sa ovih prostora dajući kredite za poticanje ili unaprjeđenje njihovih poslovnih aktivnosti. Po riječima izvršnog direktora banke Edina Hrnjice, ovo je 7 poslovna jedinica otvorena u ovoj godini. "Želimo iskazati našu želju da budemo blizu naših klijenata kako bi smo im u prijateljskom okruženju pružili bankarske usluge na profesionalan i razumljiv način. Do kraja ove godine u ovoj regiji će biti otvorena i poslovna jedinica ProCredit Bank u Bugojnu", dodao je Hrnjica.

ProCredit Bank je članica Grupacije koja se sastoji od 21 razvojno orijentirane banke koje daju kredite malim preduzećima i pružaju druge finansijske usluge grupama sa nižim prihodima, ne samo u Istočnoj Evropi, već i u Africi i Latinskoj Americi. Na globalnom nivou za ProCredit Grupaciju radi više od 14 500 uposlenika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti