Besplatna savjetodavna podrška bijeljinskim preduzetnicima tokom pandemije

05.05.2020. 07:53 / Izvor: Nezavisne novine
Besplatna savjetodavna podrška bijeljinskim preduzetnicima tokom pandemije

Кroz ovaj program je obezbijeđena besplatna savjetodavna podrška koja će biti dostupna za vrijeme trajanja vanrednog stanja.

U saradnji sa Investicionom fondacijom Impakt i uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina učestvuje u realizaciji dvogodišnjeg programa podrške razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta.

Кroz ovaj program je obezbijeđena besplatna savjetodavna podrška koja će biti dostupna za vrijeme trajanja vanrednog stanja u Republici Srpskoj, odnosno dok budu dostupni programi za saniranje negativnih posljedica na poslovanje privrednih subjekata izazvanih pandemijom virusa Kovid-19.

Svi zainteresovani preduzetnici sa područja Grada Bijeljina koji imaju potrebu za dodatnim informacijama i pojašnjenjima u vezi sa korišćenjem olakšica iz ovog programa ili potrebu za stručnim i mentorskim savjetom za prevazilaženje negativnih posljedica pandemije virusa Kovid-19 svoj zahtjev mogu da dostave putem elektronskih adresa: bijeljina.development@gmail.com i info@impakt.ba.

U tekstu elektronske poruke, odnosno prijave, dovoljno je navesti ime i prezime i podatke o poslovnom subjektu (naziv, adresu i JIB broj), odnosno, kontakt detalje (broj telefona).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti