ACO d.o.o. održao prezentaciju "Savremena rješenja za odvodnju"

25.02.2016. 13:09 / Izvor: Akta.ba
ACO d.o.o. održao prezentaciju 'Savremena rješenja za odvodnju'
OTVORI GALERIJU

Firma ACO d.o.o. Sarajevo 19.02.2016. godine u hotelu Drina u Bijeljini uspješno je održala prezentacija "ACO savremena rješenja za odvodnju".

Firma ACO d.o.o. Sarajevo 19.02.2016. godine u hotelu Drina u Bijeljini uspješno je održala prezentaciju na temu "ACO savremena rješenja za odvodnju" a sve to uz podršku gosta predavača Aleksandra Pljevaljčića i firme Brankom d.o.o. iz Bijeljine.

ACO je vodeći globalni proizvođač održivih sistema za površinsku odvodnju. "Na tržište gledamo kroz oči naših korisnika. Bliskom saradnjom razvijamo najbolje proizvode i usluge na njihovo zadovoljstvo", ističu iz kompanije ACO.

Hotel Drina je u potpunosti uređen proizvodima ove kompanije.

ACO je u hotelu Drina postavio ACO XtraDrain kanale sa pouzdanim DrainLock rešetkama, u kuhinji InDrain higijenske inox slivnike sa protukliznom rešetkom (www.hygienefirst.com/ba).

U Spa centru hotela može se vidjeti čista elegancija uz ACO ShowerDrain tuš kanale i inox slivnike sa dizajnerskim rešetkama.

Pored nabrojanih proizvoda ugrađeno je i mnogo drugih poput ACO Lipumax separatora masti, ACO MuliStar pumpne stanice, olučnjaka iz livenog željeza.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti