Bubalo: Platforma za promociju proizvoda na tržište je ključna

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Bubalo: Platforma za promociju proizvoda na tržište je ključna

18.04.2019. 16:44 / Izvor: Akta.ba

Sajam Dani trešnje i sajam GraposExpo već tradicionalno partnerski nastupaju u organizaciji i održavanju ovakvih manifestacija, što im olakšava finansijski aspekt organizacije ali i brojčanost učesnika jer na tom nivou saradnje veliki broj izlagača sa sajma Dani trešnje i sajma GraposExpo bude prisutan na obje manifestacije.  

Prema riječima Salema Bubala, direktora sajma Dani trešnje, trude se dati logističku podršku izlagačima kojima treba pomoć u samom startu poslovanja, kada im je najviše potrebna mogućnost promocije proizvoda na tržište ali i da ih mediji zapaze i daju im podršku u tom smjeru.

Bubalo kaže da je jako važno imati platformu za prezentaciju svojih radova i rezultata te je tako i on na ovom sajmu izložio novitet iz riznice svojih proizvoda.

 

 

"Ovog puta na sajmu izlažem neobičan i zasigurno jedinstven drveni set za konzumaciju kafe koji se sastoji od džezve, fildžana, šećerluka i table. Pravimo i neke proizvode koji su se pokazali izuzetno interesantni poput drvenih kutijica za nakit sa urezbarenim motivima trešnje, smokve, Starog mosta, šipka i sl. što ih čini unikatnim suvenirom ili rekvizitom za upotrebu.", izjavio je Bubalo.

Za sebe kaže da je entuzijasta koji se voli baviti izradom rukotvorina i na ovom sajmu pokazuje domete iz ove oblasti, što kao rezultat uvijek ima pozitivnu reakciju posjetilaca sajma.

N.K.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti