M&I Systems: Prodaja i impelementacija sopstvenih softverskih rješenja

20.01.2014. 11:04 / Izvor: eKapija.ba
M&I Systems: Prodaja i impelementacija sopstvenih softverskih rješenja

M&I Systems - efikasno primjenjuje i realizuje menadžment konsalting i razvoj informacionih sistema (IS) zasnovanih na informacionim tehnologijama (IT).

M&I Systems d.o.o. Banja Luka, u novi milenijum ulazi sa decenijom iskustva u domenu informatičkog inženjeringa. Firma je osnovana sa ciljem da efikasno primjenjuje i realizuje menadžment konsalting i razvoj informacionih sistema (IS) zasnovanih na informacionim tehnologijama (IT). Velika većina preduzeća traži moderno, kvalitetno i dugoročno rješenje svog informacionog sistema, uz uslov da trošak uvođenja bude prihvatljiv. Oni upravo nude takve proizvode i to je razlog njihovog sadašnjeg dobrog poslovanja, te procjene značajnog porasta u skoroj budućnosti.

M&I Systems d.o.o. Banja Luka kao jedan od vodećih sistem integratora u BiH, razvija, uvodi, integriše te održava potpuna informatičko-aplikativno-komunikacijska rješenja, gradeći prosperitet i sigurnu budućnost svojim korisnicima, zaposlenima i partnerima te društvu u cjelini.

M&I Systems , je preduzeće čija je glavna djelatnost razvoj, prodaja i impelementacija sopstvenih softverskih rješenja, prodaja i implementacija softverskih i hardverskih rješenja drugih proizvođača, sa kojima M&I Systems d.o.o. Banja Luka i M&I Systems Co. Novi Sad imaju partnerski odnos, kao i usluge servisa i održavanja.

Prihvatajući izazove razvoja prema evropskim mjerilima, od svojih početaka izgrađujemo organizaciju koja će rezultirati prepoznatljivom kulturom poslovanja i karakterističnim informatičkim proizvodima. Kvaliteta i cjelovitost usluge izgrađuju odnos izmedu korisnika i M&I Systems d.o.o. Banja Luka. U M&I Systems-ovoj orijentaciji kvalitet je od presudnog značaja.

Trenutni položaj M&I Systems-a na tržištu može se definisati kao:

  • Jedna od najvećih informatičkih kuća u Bosni i Hercegovini
  • Najveća informatička kuća u domenu izvođenja informacionih sistema
  • Informatička kuća s najefikasnijim timom za podršku korisnicima

S ponosom ističu da su danas spremni, bilo kojoj kompaniji u BiH, u bilo kojoj grani privrede ponuditi cjelovito rješenje informacionog sistema.

Vizija
Biti vodeća kompanija za razvoj poslovnog softvera i IT konsalting u BiH.

Misija
Glavna misija i želja M&I Systems-a je da kvalitetom proizvoda i usluga postavi najviše standarde poslovanja kao i da svakom klijentu ponudi rješenje koje će ga uspješno pratiti na tržištu.

Ljudski resursi
Ljudski resursi su temelj postojanja kompanije i njezina daljnjeg razvoja. Preko 80 stalno zaposlenih najveće je bogatstvo koje M&I Systems d.o.o. Banja Luka i M&I Systems, Co. imaju. Uporedno s ulaganjima u tehnološki razvoj, neprestano pojačavaju ulaganja u obrazovanje, u daljnji profesionalni napredak zaposlenih. Ulaganje u obrazovanje i usavršavanje zaposlenih očituje se u činjenici da su naši zaposleni u stalnom kontaktu sa svjetskim informatičkim i telekomunikacijskim trendovima.

Vi možete biti sa M&I Systems

M&I System, Co. Novi Sad i M&I Systems d.o.o. Banja Luka su uspostavili i održavaju saradnju sa većim brojem organizacija, na obostrano zadovoljstvo. Dugoročna saradnja sa pojedinim institucijama, zahvaljujući uspješnim projektima i zajedničkim rješenjima, prerasla je u standardni oblik saradnje na realizaciji kompleksnih poslovnih rješenja, odnosno u partnerstvo.

Jedan Partner

M&I Systems (zajedno sa svojim partnerima) vas može pratiti kao strateški partner za sve vaše tehnološke potrebe. Nude najbolje u konzaltingu, poslovnim rješenjima, infrastrukturnim rješenjima i upravljanju sistemima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posvetite sve svoje radno vrijeme svojem vlastitom poslovanju, M&I Systems prepustite brigu o tehnologijama i rješenjima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti