Otvorena poslovnica ProCredit Bank u Zalužanima

16.03.2009. 16:14 / Izvor: eKapija.ba
Otvorena poslovnica ProCredit Bank u Zalužanima

U cilju jačanja svog poslovanja, ProCredit Bank je 13.03.2009. godine otvorila poslovnicu u Zalužanima.

Nova poslovna jedinica u Zalužanima je 45. poslovna jedinica banke u Bosni i Hercegovini. U ovoj poslovnici će mala i srednja preduzeća imati mogućnost pristupa kreditima za unaprijeđenje njihovog poslovanja. Također, u ponudi su sve ostale bankarske usluge kao što su platni promet, štednja, kartično poslovanje i usluge kreditiranja za stanovništvo, navodi se u saopćenju.

"U vrijeme kada se efekti finansijske krize osjećaju i na ekonomiji naše zemlje, mi planiramo nastaviti kreditirati mala i srednja preduzeća kako bi podržali ekonomski rast u zemlji. U ovoj godini ćemo se još više posvetiti procjeni kreditnih sposobnosti naših klijenata, uzimajući u obzir njihovu ukupnu kreditnu zaduženost. Također, dosta ćemo raditi na tome da doprinesemo stvaranju transparentnijeg bankarskog sektora u BiH, informišemo i edukujemo naše klijente, te obučimo naše osoblje kako bi pružali profesionalne bankarske usluge", izjavio je Edin Hrnjica, izvršni direktor banke.

ProCredit Bank je u proteklim godinama intenzivno radila na svom rastu, razvijajući i osavremenjavajući svoju ponudu proizvoda i usluga, te šireći mrežu poslovnih jedinica. Tokom 2008. godine, ProCredit Bank je otvorila 7 poslovnica širom zemlje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti