Partnerstvo kompanije MIBO Komunikacije sa vodećim kompanijama u IT svijetu

01.09.2020. 13:30 / Izvor: Akta.ba
Partnerstvo kompanije MIBO Komunikacije sa vodećim kompanijama u IT svijetu

Rješenja i usluge koje MIBO Komunikacije nudi koristeći bh. resurse su bazirane na solucijama njenih partnera, vodećih kompanija u IT svijetu.

MIBO Komunikacije je kompanija koja na tržištu djeluje preko 20 godina. Kombinacija stručnosti, iskustva, znanja i vještina vlastitog bosanskohercegovačkog kadra je ono po čemu je prepoznatljiva, dok povjerenje, zadovoljstvo i lojalnost klijenata govore o kvalitetu usluge i rješenja koje nudi.

"Briga o klijentima je jedna od ključnih vrijednosti kompanije, te u skladu sa njom nastojimo ići u korak s vremenom i tehnologijom te osluškivati potrebe klijenata. Kompetencije koje smo ostvarili kod svojih partnera omogućavaju da se posvetimo svojim klijentima i kreiramo usluge i rješenja shodno prepoznatim potrebama", navode iz ove kompanije.

Rješenja i usluge koje MIBO Komunikacije nudi koristeći bh. resurse su bazirane na solucijama njenih partnera, vodećih kompanija u IT svijetu.

Neki od partnera kompanije su DellEMC, Cisco, Microsoft, VMware, Veeam, Kaspersky, Oracle, HPE, Fortinet i mnogi drugi. 

Pozitivno iskustvo klijenata sa zadovoljenjem njihovih potreba su bili stimulans za napredak kompanije te je početkom 2020. godine postala Gold Partner Dell Technologies, za segmente Storage, Servers, Networking i Core Client te time svojim klijenitima omogući brže i učinkovitije ostvarenje poslovnih ciljeva.

Pokazatelj stručnosti i uspješno realizovanih projekata je i ostvaren ovogodišnji status Veeam ProPartner Gold Reseller. MIBO Komunikacije je certificirana kompanija za implementaciju vodećih i pouzdanih rješenja za izradu sigurnosnih kopija , oporavak i replikaciju svih aplikacija i podataka, lokalno ili u Cloud-u.

U partnerskom duhu nastavlja saradnju sa Microsoft-om, statusom Gold Partner Microsoft u oblasti Windows and Devices, te Silver Partner Microsoft u oblasti Application Development, Cloud Productivity, Collaboration and Content, Datacentre i Messaging. Svojim klijentima omogućava funkcionalnost, komunikativnost, interaktivnost i sigurnost prilikom rada.   

Kompanija ORACLE je uspjeh i iskustvo kompanije MIBO Komunikacije u oblasti licenciranih softvera ili hardverskih proizvoda nagradila statusom Gold Partner Oracle te time dala respektabilne kompetencije za unapređenje poslovanja klijenata.  

Za dugogodišnji rad, trud i zalaganje kompanija Kaspersky dodijeljuje status Platinum partnera kompaniji MIBO Komunikacije. Statusom Platinum partnera u  mogućnosti je svojim klijentima ponuditi i uspješno implementirati Kaspersky sigurnosna rješenja u cilju zaštite i bezbjednosti poslovanja, očuvanja kontinuiteta poslovanja i konzistencije poslovnih procesa. 

Kada je riječ o sigurnosnim rješenjima,  MIBO Komunikacije je dugogodišnji partner i sa renomiranim imenima u svijetu sigurnosti, Fortinet-om i VMware-om.

"Vođeni strategijom kompanije i željom da budemo pouzdan partner i lider, svoje snage i znanja smo usmjerili u razvoj lokalnog poslovanja i regionalnog nastupa zajedno sa svojim partnerima i klijentima. Briga o klijentima, poslovni rast i razvoj je stimulans za unapređenje i sticanje novih kompetencija kompanije", saopćeno je iz MIBO Komunikacija.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti