Posao.ba uspostavio saradnju sa Dernek.ba - Berza rada sa preko 300.000 tražioca posla

08.10.2007. 16:47 / Izvor: Posao.ba
Posao.ba uspostavio saradnju sa Dernek.ba - Berza rada sa preko 300.000 tražioca posla

Nakon nedavnog uspostavljanja saradnje sa vodećim regionalnim web portalima za zapošljavanje MojPosao (Hrvatska) i Infostud (Srbija), Posao.ba sklopio je saradnju sa Dernek.ba – najposjećenijim bosanskohercegovačkim web sajtom.

Dernek.ba je portal posvećen druženju i izlascima u BiH, i nakon kratkog vremena zauzeo je vodeću poziciju i postao najposjećeniji sajt u BiH sa oko 110.000 registrovanih korisnika.

Za 4 godine postojanja Posao.ba je privukao preko 181.000 jedinstvenih posjetilaca, i više od 4.500 firmi koje mjesečno objave preko 2.000 oglasa za posao.

“Jako nam je drago zbog buduće saradnje, jer život nije samo dernek, potrebno je prvo raditi da bi se moglo dernečit! Ako jedan član našeg sajta nađe posao uz našu pomoć smatrat ćemo ovu saranju uspješnom i bit ćemo jako ponosni“ – kaže Zlatko Dugandžić menadžer Dernek.ba.

Zahvaljujući ovoj saradnji preko 300.000 mladih bit će u mogućnosti svakodnevno pratiti najnovije poslove oglašene sa Posao.ba. Također, njihove biografije bit će dostupne firmama koje svakodnevno traže zaposlenike kroz bazu biografija na Posao.ba.

„Trenutno radimo na pripremi dodatnih alata i priručnika putem kojih bi mlade posloprimce bez radnog iskutva uputili kako da traže posao. Iskreno se nadamo da će saradnja između Dernek.ba i Posao.ba doprinjeti boljoj edukaciji mladih i povećanju zaposlenosti.“ Kaže Nermana Ajanović-Hajdarpašić voditelj marketinga Posao.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti