Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Razvojni centar općine Kakanj predstavlja bazu podataka "Grantovi"

07.11.2018. 14:37 / Izvor: Akta.ba

Razvojni centar općine Kakanj predstavlja bazu podataka "Grantovi" koja će se putem društvenih mreža i ostalih zvaničnih glasila Centra prezentirati u obliku postavljanja informacija o dostupnim bespovratnim sredstvima EU i bosanskohercegovačkih institucija, te o mogućnostima apliciranja na iste.

Pored informativnog predstavljanja grantova iz zemalja EU i BiH, Razvojni centar općine Kakanj pruža administrativnu asistenciju svim vladinim i nevladinim organizacijama registriranim na području općine Kakanj koje iskažu interes za apliciranjem na određeni grant.

U okviru svojih registriranih djelatnosti,  Razvojni centar općine Kakanj je angažiran u identifikaciji i implementaciji razvojnih projekata, uspostavljanju partnerstva u prekograničnoj saradnji, IPA i EU projektima, praćenju savremenih svjetskih tokova u oblasti održivog razvoja, privrede, poljoprivrede, ekologije, obrazovanja i omladinskih projekata…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti