Zavirite u Inside salon namještaja i izaberite namještaj koji vam odgovara

09.09.2021 08:48:26

Inside salon namještaja u svom asortimanu nudi dizajnirani pločasti i tapacirani namještaj

Nastao u okviru firme Ećo Company, Inside salon namještaja je jedan od rijetkih izložbeno-prodajnih prostora u Sarajevu koji gaji višegodišnju tradiciju prodaje dizajniranog namještaja vrhunskog kvaliteta. Sigurno ne treba zanemariti ni opredijeljenost firme Ećo Company ka stvaranju modernog salona u kojem će se nalaziti namještaj koji odiše elegancijom i eksluzivnošću.

Ovim spojem tradicionalnog i modernog pred kupcima je danas jedinstven prodajno-izložbeni salon sa originalnim proizvodima iz Inside fabrike namještaja.

Inside salon namještaja u svom asortimanu nudi dizajnirani pločasti i tapacirani namještaj, bilo da se radi o foteljama, sofama, ugaonim garniturama, kuhinjama ili spavaćim sobama.

Inside postavlja trendove i korisiti savremene tehnologije. Samo jedan od brojnih primjera je bluetooth kolekcija naslonjača, gdje se elektronički uređaj može spojiti na set namještaja, za jedinstven ugođaj slušanja omiljene muzike.

Što se tiče proizvodnje, Ećo Company kupcima nudi mogućnost da izvrše one modifikacije na proizvodima koje su izvodive, uključujući mijenjanje štofova, boja, materijala, dimenzijia i specifičnih tehničkih detalja.

Inside dizajn studio kreira namještaj u različitim stilovima, sa jedinstvenom pričom iza svakog proizvoda.

Inside salon namještaja je smješten u sarajevskom naselju Stup, u ulici Pijačna 6.

PODIJELI:
TAGOVI: inside by ećo salon namještaja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer