Sberbank BH otvorila digitalni kutak u Sarajevo City Centru

14.08.2014. 14:26 / Izvor: eKapija.ba

Sberbank BH je u saradnji sa Sarajevo City Centrom otvorila prvi finansijski digitalni kutak. Radi se o moderno dizajniranom prostoru u kojem je posjetiocima centra na raspolaganju nekoliko različitih usluga usluga.

Sa željom da klijentima pruži vrhunsku uslugu, usklađenu sa svjetskom trendovima i izvan svojih poslovnica, Sberbank BH je u saradnji sa Sarajevo City Centrom otvorila prvi finansijski digitalni kutak. Radi se o moderno dizajniranom prostoru u kojem je posjetiocima centra na raspolaganju nekoliko različitih usluga usluga. 

"Futuristički dizajniran i opremljen digitalni kutak pravo je osvježenje koje se izvanredno uklopilo u ambijent Sarajevo City Centra. Nastojali smo posjetiocima obezbijediti prostor za kratki predah u kojem mogu razmijeniti novac jer bankomat ima funkciju mjenjačnice, podići ili uplatiti novac na svoj račun, promijeniti broj PIN-a za svoje kartice ili besplatno surfati po internetu u potrazi za informacijama koje su im potrebne", istakao je Borislav Doder, vođa odjela u Sberbank BH nadležan za digitalno poslovanje.

"Posebno nas raduje činjenica da su posjetioci prepoznali ovaj naš potez i od prvog dana aktivno počeli koristiti digitalni kutak. Mi ćemo se i u buduće truditi biti inovativni, kako u segmentu digitalnog poslovanja, tako i u svim ostalim segmentima jer je naše opredjeljenje biti lider u inovacijama i pokretač tržišta", kazao je Doder.

Osim savremenog multifunkcionalnog bankomata i internet kioska, posjetiocima digitalnog kutka je na raspolaganju i TV putem kojeg mogu dobiti više informacija o proizvodima i uslugama u ponudi Sberbank BH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital